reklama
martina1313
Zaciekawiona BB
Dziewczyny a mogłybyście pisać czemu akurat np. ta klinika a nie inna? Wiele dziewczyn by skorzystało z Waszych opinii. Czyli np. Invimed Poznań dlaczego…. Albo opisać krótko Waszą historię Dzięki!
M@gda
Moderatorka
Ja do Invimed Warszawa trafiłam... trochę z przypadku. Byłam zupełnie zielona i ... załamana, ale zdeterminowana, żeby coś zrobić z tą beznadzieją. Jako, że mam pakiet w Medicoverze, a Medicover i Invimed to jedna spółka, to tam wybraliśmy się na pierwsza wizytę, dla nas była darmowa. Stwierdziliśmy, że jak nam się nie spodoba, to będziemy szukać dalej. Ale tam już zostaliśmy. Długo trwało zanim podeszliśmy do ivf, tonę badań mieliśmy, ale... po roku odkąd pojawiliśmy się w klinice, jestem w ciąży po pierwszym podejściuDziewczyny a mogłybyście pisać czemu akurat np. ta klinika a nie inna? Wiele dziewczyn by skorzystało z Waszych opinii. Czyli np. Invimed Poznań dlaczego…. Albo opisać krótko Waszą historię Dzięki!
anetka303
Fanka BB :)
Invicta Gdansk - czytałam rankingi, opinie pacjentek i w zasadzie większość klinik miała taki sam współczynnik dobrych i niepochlebnych opinii. Zdecydowałam się na invicte bo wypadła ciut lepiej [emoji6]Dziewczyny a mogłybyście pisać czemu akurat np. ta klinika a nie inna? Wiele dziewczyn by skorzystało z Waszych opinii. Czyli np. Invimed Poznań dlaczego…. Albo opisać krótko Waszą historię Dzięki!
Staraliśmy się z mężem o dziecko ponad 2 lata, miałam za sobą 4 poronienia naturalnych ciąż. Nigdy nie było możliwości przebadania zarodków po poronieniu bo nie byłam czyszczona. Moje badania wstępnie wyglądały super, nasienie męża wzorcowe a jednak nie było efektów. Pojechaliśmy do kliniki mimo tego że wszyscy w koło pytali "po co? Przecież możesz zajść w ciążę a nie możesz tylko donosic? W końcu się uda....". Na miejscu lekarz zlecił mnóstwo dodatkowych badań, ja robiłam dodatkowe na własną rękę żeby szukać przyczyn poronienia....w efekcie 2 stymulacje, 5 zarodków oddanych do badania pgs z czego 4 zdrowe. Dwa podane podczas pierwszego transferu (crio ) 7.02.2017 o 15:05 i sukces....będziemy mieli parke Oleńkę i Piotrusia
[emoji127] 28.10.2017
Wybraliśmy Invimed w Poznaniu ze względu na to że klinikę mamy na miejscu. Poczytałam w necie - wiele osób polecalo. My takze zieloni w tym wszystkim. Narazie byliśmy na dwóch wizytach, więc za dużo powiedzieć nie mogę ale bardzo przyjemne wizyty. Wszyscy mili. Narazie w ciągu dwóch miesięcy badania różne robiliśmy, więc napiszę trochę później więcej [emoji4][emoji5]Dziewczyny a mogłybyście pisać czemu akurat np. ta klinika a nie inna? Wiele dziewczyn by skorzystało z Waszych opinii. Czyli np. Invimed Poznań dlaczego…. Albo opisać krótko Waszą historię Dzięki!
olinkaa_89
Fanka BB :)
InviMed Wrocław - z polecenia znajomych. Pojechałam na pierwszą wizytę i już tam zostałam dzisiaj zobaczyłam serduszko - po 1IUI
martina1313
Zaciekawiona BB
Wybraliśmy Invimed w Poznaniu ze względu na to że klinikę mamy na miejscu. Poczytałam w necie - wiele osób polecalo. My takze zieloni w tym wszystkim. Narazie byliśmy na dwóch wizytach, więc za dużo powiedzieć nie mogę ale bardzo przyjemne wizyty. Wszyscy mili. Narazie w ciągu dwóch miesięcy badania różne robiliśmy, więc napiszę trochę później więcej [emoji4][emoji5]
Viki90 czekam na Twoją dłuższą opowieść jestem bardzo ciekawa i jednocześnie pełna nadziei. Bardzo dużo dziewczyn tu na forum chwali sobie Invimed i pisze, że właśnie tam im się udało. Liczę, że ze mną będzie podobnie. Tak bardzo chciałabym być już mamą. We troje, a najlepiej żebyśmy już byli we 4! Marzę o bliźniakach Przebyliśmy już kawał drogi, ale jakoś w Invimedzie tak tego nie odczuwam – idę po prostu na wizytę do specjalisty. Jakbym szła do dermatologa - może to i złe porównanie, ale w zasadzie chodzi mi o to, ze nie stresuję się. Nigdy nie zaznałam tam nieprzyjemności.
martina1313
Zaciekawiona BB
M@gda,
Bardzo dziękuję, za Wasze wypowiedzi kochane. To będzie pomocne dla nas wszystkich. Ja nie ukrywam, że na mnie Invimed też zrobił dobre wrażenie. M@gda właśnie widzę, że zafasolkowałaś! Bardzo gratuluje, czy maluszek rozwija się prawidłowo? Ile łącznie leczyliście się w Invimedzie? Chodzi mi o czas łącznie w procedurą Korzystaliście z jakiś promocji? Oni mają tego bardzo dużo i nam tez się udało załapać teraz.
Bardzo dziękuję, za Wasze wypowiedzi kochane. To będzie pomocne dla nas wszystkich. Ja nie ukrywam, że na mnie Invimed też zrobił dobre wrażenie. M@gda właśnie widzę, że zafasolkowałaś! Bardzo gratuluje, czy maluszek rozwija się prawidłowo? Ile łącznie leczyliście się w Invimedzie? Chodzi mi o czas łącznie w procedurą Korzystaliście z jakiś promocji? Oni mają tego bardzo dużo i nam tez się udało załapać teraz.
martina1313
Zaciekawiona BB
Invicta Gdansk - czytałam rankingi, opinie pacjentek i w zasadzie większość klinik miała taki sam współczynnik dobrych i niepochlebnych opinii. Zdecydowałam się na invicte bo wypadła ciut lepiej [emoji6]
Staraliśmy się z mężem o dziecko ponad 2 lata, miałam za sobą 4 poronienia naturalnych ciąż. Nigdy nie było możliwości przebadania zarodków po poronieniu bo nie byłam czyszczona. Moje badania wstępnie wyglądały super, nasienie męża wzorcowe a jednak nie było efektów. Pojechaliśmy do kliniki mimo tego że wszyscy w koło pytali "po co? Przecież możesz zajść w ciążę a nie możesz tylko donosic? W końcu się uda....". Na miejscu lekarz zlecił mnóstwo dodatkowych badań, ja robiłam dodatkowe na własną rękę żeby szukać przyczyn poronienia....w efekcie 2 stymulacje, 5 zarodków oddanych do badania pgs z czego 4 zdrowe. Dwa podane podczas pierwszego transferu (crio ) 7.02.2017 o 15:05 i sukces....będziemy mieli parke Oleńkę i Piotrusia
[emoji127] 28.10.2017
Anetkaa303, czemu wypadła lepiej Invicta? Pod jakim względem.
Bardzo bardzo gratuluje – ja marze o tym byśmy zafasolkowali podwójnie. W końcu to podwójne szczęście hahah
Super
reklama
M@gda
Moderatorka
Zapraszam na wątek "kto po In vitro" Tam możemy porozmawiać tu wolałabym, żeby były informacje gdzie się leczymy i ewentualnie opinie o klinikach.M@gda,