KiedyPytam
Fanka BB :)
Też invimed.Ja polecam Panią Doktor Anetę Kozioł. Dzięki Pani Doktor jestem mama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też invimed.Ja polecam Panią Doktor Anetę Kozioł. Dzięki Pani Doktor jestem mama
Cześć, gratuluje! Znowu Cie wyszukałam, ciekawa, co u Ciebie i taka wiadomość))) jak się czujesz? Synek czy córeczka? Wspaniale, że się udało❤A ja się nie zgodzę. Dzięki doktorowi Trzeciakowi leży obok mnie moje 2,5 miesięczne szczęście. Dał mi nadzieję na pierwszej wizycie a za 3 miesiące byłam w ciąży. W drugim cyklu się udało. Odpowiednie badania, potem leki zastrzyki i suplementacja i jest.
Ten lekarz to mój cudotwórca.
Oooo myślałam kiedyś co u CiebieCześć, gratuluje! Znowu Cie wyszukałam, ciekawa, co u Ciebie i taka wiadomość))) jak się czujesz? Synek czy córeczka? Wspaniale, że się udało❤
Wspaniale! Cieszę się bardzo! Bądźcie zdrowe i szczęśliweOooo myślałam kiedyś co u Ciebie
Córeczka mamy już 5 miesięcy
Czuje się JUŻ dobrze
Córeczka też sama słodycz, mnóstwo, mnóstwo szczęścia
U Ciebie wszystko dobrze? Jak synek?Wspaniale! Cieszę się bardzo! Bądźcie zdrowe i szczęśliwe
Tak, u mnie dobrze. Synek w kwietniu będzie miał DWA lata! Zdrowy, cudny chłopczykU Ciebie wszystko dobrze? Jak synek?
O rety! Super czas ucieka tak szybko. Za szybko. Ja tyle.co urodziłam i proszę... Zaraz będzie pół.rokuTak, u mnie dobrze. Synek w kwietniu będzie miał DWA lata! Zdrowy, cudny chłopczyk
To prawda. Mi też te, zaraz dwa lata, przeleciały nie wiem kiedy.O rety! Super czas ucieka tak szybko. Za szybko. Ja tyle.co urodziłam i proszę... Zaraz będzie pół.roku
Popieram. Czujesz się jak g.... I bankomat. Zero badań po niepowodzenie. Wszystko robię na własną rękę. wyniki źle, oni nie widzą problemu . Propozycja kolejnego transferu bez leków mimo złych genotypówNie polecam Invimedu typowa masówka, jestem po 3 pełnych cyklach i 4 ivf. Dr Gizler pomysłów brak... pacjenci to kolejne numerki. Tylko próbować dalej i dalej a co z diagnozą? Szkoda kasy i nerwów.
Popieram. Jesteś tam nikim. Zero wsparcia zainteresowania, byle kolejny hajs zostawićNie polecam Invimedu typowa masówka, jestem po 3 pełnych cyklach i 4 ivf. Dr Gizler pomysłów brak... pacjenci to kolejne numerki. Tylko próbować dalej i dalej a co z diagnozą? Szkoda kasy i nerwów.