reklama
Witam Mamusie:-)
Poczutuję Was od lipca zeszłego roku, czyli od kiedy oswoiłam się z wiadomością, że bedę mamą. Gdzieś tam kiedyś nawet troszkę pisałam, ale potem nie miałam dostępu do neta i tak jakoś mnie wcięło;-) Teraz nie wyobrażam sobie dnia żeby tu nie zajrzeć i nie przeczytać wszystkich nowych postów:-)
Mam na imię Anka, mieszkam w Siedlcach, niestety nie ma tu nikogo z moich okolic i zazdroszczę Adze i larce że mogą się na żywo spotykać:-(
Nasz Mateusz urodził się 26 lutego przez CC, ważył 3550 i miał 58cm.
MamoFlavii ja również trzymam kciuki za dzielnego Julianka
Poczutuję Was od lipca zeszłego roku, czyli od kiedy oswoiłam się z wiadomością, że bedę mamą. Gdzieś tam kiedyś nawet troszkę pisałam, ale potem nie miałam dostępu do neta i tak jakoś mnie wcięło;-) Teraz nie wyobrażam sobie dnia żeby tu nie zajrzeć i nie przeczytać wszystkich nowych postów:-)
Mam na imię Anka, mieszkam w Siedlcach, niestety nie ma tu nikogo z moich okolic i zazdroszczę Adze i larce że mogą się na żywo spotykać:-(
Nasz Mateusz urodził się 26 lutego przez CC, ważył 3550 i miał 58cm.
MamoFlavii ja również trzymam kciuki za dzielnego Julianka
lajfik
Kuba i Kaja;*
Anius witaj i molestuj Lajfik o dopisanie do listy...wzięła się za robotę to jej dołóż ;-)
Megi ...widze ze dobry humor Cie nie opuszcza.... jajcaro ;-)
Anius.. Witaj :-)
jesli chcesz do nas dolaczyc .. podaj swoje dane i moge Cie dopisac
:-) na pewno wiesz o co chodzi skoro zagladasz do nas od lipca ...
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...iste-dzieciaczkow-lutowych-17961/index10.html
i od samego początku mam podpaść moderatorce?!;-);-) już piszę:-)Anius witaj i molestuj Lajfik o dopisanie do listy...wzięła się za robotę to jej dołóż ;-)
reklama
mikimauro
Fanka BB :)
anius witaj i udzielaj sie jak najczesciej:-):-)