reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilogramy ...

a ile martus masz wzrostu :sorry2:
bo ja waze 68
a przed ciaza wazyłam 54/55
teraz nie najlepiej sie czuje z tymi kilo...
choc te 10 chciałabym zrzucic:baffled:

No i ja bym chciała zrzucić z 10 kg. A mam 168cm, wiec nadwagę mam jak się patrzy:-( Fajnie mi kg spadały jak było cieplej i sobie codziennie na długie spacerki chodziłam, teraz człowiek uwięziony w domu, od dwóch tyg okrutne mrozy są, ruchu więc mało, jeść się ciągle chce i takie tego efekty:-(
Jeszcze z miesiąc poczekam i wracam na aerobik, dziewczyny juz za mną tesknią, wiec na poczatek postaram sie przynajmniej 2- 3 razy w tyg chodzić, wtedy powinno ruszyć. Tylko mi małzonek plany psuje bo ciagle robotę wyjazdową ma:wściekła/y: zdana jestem na siedzenie sama z dzieciakami.

reklama
A czy a po cesarce mogę używać tego pasa neoprenowego? Bo skóra na brzuchu jest u mnie fatalna, nic się nie kurczy. I mam przedziałek :-D
Jeśli chodzi o bliznę to ginekolog mi powiedziała żebym jeszcze nie smarowała Cepanem (dopóki jest czerwona), trochę mnie to zdziwiło.

ja wlasnie chce wskoczyc w pas ... praktycznie juz nic nie leci wiec tak gin powiedzil ze jak przestanie to mozna zaczac pas stosowac !!

No i ja bym chciała zrzucić z 10 kg. A mam 168cm, wiec nadwagę mam jak się patrzy:-( Fajnie mi kg spadały jak było cieplej i sobie codziennie na długie spacerki chodziłam, teraz człowiek uwięziony w domu, od dwóch tyg okrutne mrozy są, ruchu więc mało, jeść się ciągle chce i takie tego efekty:-(
Jeszcze z miesiąc poczekam i wracam na aerobik, dziewczyny juz za mną tesknią, wiec na poczatek postaram sie przynajmniej 2- 3 razy w tyg chodzić, wtedy powinno ruszyć. Tylko mi małzonek plany psuje bo ciagle robotę wyjazdową ma:wściekła/y: zdana jestem na siedzenie sama z dzieciakami.

martus kochana o jakiej nadwadze ty mowisz !!! nadwage to mam ja !! 93 kg przy 164cm wzrostu !!! BOZE TO AZ PRZERAZAJACO BRZMI !!

Ech, ja mam dość- od 2 dni żrę jak smok jakiś...
Do wagi sprzed ciąży zostało mi 6 kg ale przy takiej diecie to nic z tego nie będzie.
Ale mam mocne postanowienie- od dziś koniec ze słodyczami i objadaniem się. No i może jakieś ćwiczonka by zacząć. Myślicie że już można? Może gdybyśmy się nawzajem motywowały to byłoby raźniej? Marta, Ty już ćwiczysz coś poza biustem? Ja muszę się za swoje cycory zabrać:zawstydzona/y:

No ja sie wzielam ostro - kupilam ciezarki i taki "instrument" do cwiczen. Wklada sie w "to" stopy i naciaga taka gume. Do tego mam filmik (byl razem z tym instrumentem;-)) i jeszcze sciagnelam sobie film z cwiczeniami arobikowymi.
I na tym sie skonczylo ,ze sobie dzisiaj te filmy poogladalam.
Obawiam sie jednak ,ze od ogladania to sylwetka sie nie poprawi , hi hi.

Ps. dziekuje za te przemile komentarze pod zdjeciem na nk ale wcale ze mnie taka laska nie jest. Juz pisalam ,ze wybralam najlepsze zdjecie a i tak widac falde w pasie i pod linia stanika :-):wściekła/y:.
Reszta zdjec zauwazcie ,ze jest poucinana. Nie chcialam pamiatki po tluszczyku :).
Mimo,ze nie powinnam szczgolnie narzekac moje cialo tez wymaga pracy. I to wcale niemalej. Nie zapominajcie tez ze ja mam juz prawie 34lata i nie bedzie mi tak latwo odbudowac miesni i przywrocic skory do stnau sprzed ciazy jak wiekszosci z Was.
Nawet te , ktore mJA SPORO KG DO ZRZUCENIA A JA TYLKO 2 ZA POL ROKU MOGA WYGLADAC O NIEBO LEPIEJ ODE MNIE BO U MNIE MOZE NIE BYC POSTEPOW.:-(
w To ze sie piersi popawia to tez juz nie wierze dlatego 10 lutego konsultacja w sprawie nowych bimbalow !!!!

Ostatnia edycja:
No ja sie wzielam ostro - kupilam ciezarki i taki "instrument" do cwiczen. Wklada sie w "to" stopy i naciaga taka gume. Do tego mam filmik (byl razem z tym instrumentem;-)) i jeszcze sciagnelam sobie film z cwiczeniami arobikowymi.
I na tym sie skonczylo ,ze sobie dzisiaj te filmy poogladalam.
Obawiam sie jednak ,ze od ogladania to sylwetka sie nie poprawi , hi hi.

Ps. dziekuje za te przemile komentarze pod zdjeciem na nk ale wcale ze mnie taka laska nie jest. Juz pisalam ,ze wybralam najlepsze zdjecie a i tak widac falde w pasie i pod linia stanika :-):wściekła/y:.
Reszta zdjec zauwazcie ,ze jest poucinana. Nie chcialam pamiatki po tluszczyku :).
Mimo,ze nie powinnam szczgolnie narzekac moje cialo tez wymaga pracy. I to wcale niemalej. Nie zapominajcie tez ze ja mam juz prawie 34lata i nie bedzie mi tak latwo odbudowac miesni i przywrocic skory do stnau sprzed ciazy jak wiekszosci z Was.
Nawet te , ktore mJA SPORO KG DO ZRZUCENIA A JA TYLKO 2 ZA POL ROKU MOGA WYGLADAC O NIEBO LEPIEJ ODE MNIE BO U MNIE MOZE NIE BYC POSTEPOW.:-(
w To ze sie piersi popawia to tez juz nie wierze dlatego 10 lutego konsultacja w sprawie nowych bimbalow !!!!

Co ty biadolisz kobieto:wściekła/y:ty masz zla figure?Chyba zes sie z głupim przez sciane macała:tak::-D:-D

reklama
Ja przed ciąża ważyłam 50 kg, w dniu porodu ważyłam 63 kg, teraz 52, więc jeszcze 2kg i wróce do wagi z przed ciązy, ale powiem Wam szczerze że czuje się za chuda, i mimo to że jem normalnie to waga leci ciągle w dół,:confused: brakuje mi tego mojego brzusia:tak::-D

Do góry