reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilogramy ...

reklama
Mi tydzień po porodzie zostało 9 kg do zrzucenia. Przytyłam w sumie 20:zawstydzona/y: Tylko wolałabym miec figure a nie wagę sprzed ciazy;-) w ubrania sie na razie nie mieszcze niestety

ja zatrzymałam się na -11
jeszcze 5 została do właściwej wagi

tylko mam problem, wielki apetyt! nawet w ciąży takiego nie miałam.

Ja po porodzie spadłam 6 kg (spadła z wagi sama ciąża) ja sama od siebie nie straciłam nic :tak: i się cieszę, a nawet mi się tyje :p

i zostalo do wagi sprzaed ciazy 3kg do zgubienia.
Na pocieszenie jest fakt ,ze juz smigam w dzinsach spzed ciazy. No moze sa lekko opiete ale wchodze w nie i nawet kucnac moge :) hihi.
Brzuszek jeszcze lekko zwiotczaly ale nie odstaje . Cycki niestety nieladnie bo gwaltownei zrezygnowalam z karmienia. Mam nadzieje ,ze wroca do normy w miare szybko a jak nie to i tak przeciez robi silikony :-).
Rozstepu ani jednego.
Ciemna krecha jeszcze dsc intensywna.
Bedzie dobrze - mam nadzieje - tylko trzeba cierpliwosci i czasu

właśnie...co do ciemnej krechy...ja w ciąży nie miałam a jak urodziłam to się pojawiła i do dziś ją mam:szok:

Załamałam się dzisiaj :-( Niby zrzuciłam wszystkie kg, a nawet więcej... ale w brzuchu mam o ponad 10 cm więcej niż przed ciążą!!! :szok: Jakim cudem!?!?!? W żadne ciuchy się nie mieszcze poza ciążowymi :-( Szlag mnie trafi niedługo :-( A ćwiczyć jeszcze nie można :-(

reklama
Do góry