reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilogramy ...

reklama
Mój bilans jest taki:
- 12 kg na plusie przez całą ciążę
- po cc - 6 kg mniej i 6 kg pozostało
z czego wynika, że nie wchodzę jeszcze w spodnie i spódnice sprzed ciąży :-D. Ale to mnie akurat nie marwtwi, bo ja zawsze chudioł byłam :-D.

a ja stanelam na +10 na plusie :szok:
14 kg zrzucilam szybko bo przytulilam 24 w ciazy :baffled:
wiec w spodnie sprzed ciaxy nie wlize :-D:-D w moje 34 - rozmiar xs !
narazie wchodze w 38 :laugh2::laugh2::oo2:
fajnie jak bym weszla w 36 - bedzie git ! ale jak sie zre ciastka w czekoladzie dziennie to chyba tak szybko nie zrzuce buuuuuuuuuu!

waga z przed ciazy - 87
waga z ostatniego tygodnia - 113
waga na dzis - 100 !!!!!! a co z reszta ???????/

no ale pocieszam sie ze juz tyle zeszlo no i jeszcze nie zeszla mi opuchlizna!!! a to sa glownie te nadmiarowe kilogramy ...

reklama
Ja sie załamię! W ciąży przytyłam jakieś 13,5 kg, po niecałych 2 tyg miałam 9 kg mniej, a dzisiaj mam już o 2 kg więcej! Wszystko przez te święta! Bo w wigilię już się wbiłam w mój kostium sprzed ciąży.

Ostatnia edycja:
Do góry