reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilogramy ...

W zeszłym tygodniu było tylko 4,5 kg na plusie od początku ciąży.Jutro mam wizytę to się dowiem czy coś przytyłam.Mam cukrzycę ciążową więc raczej przy tej diecie cięzko jest przytyć...Czy jest tu jakaś mama z podobnym problemem

reklama
Ja na chwile obecna mam 4,5 kg do przodu, ale nie mam cukrzycy. Wydaje mi sie, ze to przez prace na caly etat w dodatku dosyc fizyczna i z duza iloscia bieganiny (jestem pelegniarka i pracuje na oddziale w szpitalu) Dodatkowo uwarunkowania osobnicze;-)
Mam nadzieje, ze uda mi sie choc do 6kg dobic, moze wiecej...
Z Alkiem przytylam w calej ciazy 9 kg.

Ja na chwile obecna mam 4,5 kg do przodu, ale nie mam cukrzycy. Wydaje mi sie, ze to przez prace na caly etat w dodatku dosyc fizyczna i z duza iloscia bieganiny (jestem pelegniarka i pracuje na oddziale w szpitalu) Dodatkowo uwarunkowania osobnicze;-)
Mam nadzieje, ze uda mi sie choc do 6kg dobic, moze wiecej...
Z Alkiem przytylam w calej ciazy 9 kg.

Ja z Patrykiem przytylam 9 kg ! Teraz 19 kg ahhahaahah !

Waga wyjsciowa 50 kg ! Teraz 69 kg !

:-D:-D

Mam nadzieje ze zleci jak urodze ,nie musi wszytko bom za chuda byla ,ale wszytkiego tez nie chce :-D:-D

Ja z Patrykiem przytylam 9 kg ! Teraz 19 kg ahhahaahah !

Waga wyjsciowa 50 kg ! Teraz 69 kg !

:-D:-D

Mam nadzieje ze zleci jak urodze ,nie musi wszytko bom za chuda byla ,ale wszytkiego tez nie chce :-D:-D

ja wage z przed ciazy mialam mega - 87 /z czego 10 byla za przyczyna leczenia hormonalnego niestety/ teraz juz mam niecale 103 ... 16 na plusie !!!

reklama
Do góry