reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
no ja mam na plusie 8kg a w obwodzie brzuszka 123 cm
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Początek 33 tygodnia +12,3 kg :-) , obwód brzuszka 99 cm .
Puchatka, ależ masz pokaźny brzusio!!
U mnie 31 tydzień, +13kg, brzuch 113cm.
Ostatnio byłam na usg i przede mną wchodziła dziewczyna, o której pomyślałam sobie że na pewno idzie na usg połówkowe. Gdy weszłam po niej do gabinetu to na monitorze (duży telewizor przymocowany pod sufitem, żeby wygodnie było rodzicom oglądać dzieciaczki) były nadal jej dane.... i tam było napisane, że to 34 tydzień. A ona taka drobniutka była.... pozazdrościłam!
U mnie 31 tydzień, +13kg, brzuch 113cm.
Ostatnio byłam na usg i przede mną wchodziła dziewczyna, o której pomyślałam sobie że na pewno idzie na usg połówkowe. Gdy weszłam po niej do gabinetu to na monitorze (duży telewizor przymocowany pod sufitem, żeby wygodnie było rodzicom oglądać dzieciaczki) były nadal jej dane.... i tam było napisane, że to 34 tydzień. A ona taka drobniutka była.... pozazdrościłam!
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
ja w brzusiu 94cm a na plusie 10kg
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Ja mam obwód 92 cm w brzuszku a waga dawno nie ważona ostatnio było 8+ a teraz pewnie do przodunapisze w sobote ja sie zważe :-)
reklama
M
madamagda
Gość
Kacha
ale po tobie tego naprawdę nie widać, ślicznie wyglądasz, dzidzia się zdrowo rozwija, to najważniejsze.
Z dzisiejszych pomiarów na 31 tydzień wynika u mnie 9 kg na "+" i 105 cm w obwodzie brzuszka .
ale po tobie tego naprawdę nie widać, ślicznie wyglądasz, dzidzia się zdrowo rozwija, to najważniejsze.
Z dzisiejszych pomiarów na 31 tydzień wynika u mnie 9 kg na "+" i 105 cm w obwodzie brzuszka .
Podziel się: