reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilogramy i centymetry na +

reklama
Koniec 30 tygodnia i 10,5 na plus a brzuszek to nie wiem bo metra nie moge znalezc ale hyba jak na ten tydzien to bardzo nieduży

chwilowo się nie ważę, co by sobie humoru nie popsuć :-D:-D:-D, ale we wtorek mam wizytę to i tak się dowiem ile mnie przybyło :baffled:

Ola bo ja drobniaczek przed ciążą nie byłam i Wasz waga nawet w ciąży nijak sie ma do mojej z przed ciąży więc wole nie pisać ile teraz waże na dodatek brzuchoek się ostatnio tak rozpędził :tak::tak:

Ja niestety mam juz 14 kg na plusie na koniec 33 tyg. A obwod brzucha przy pepku bez zmian,brzuchol mi poszedl do gory i nad zebrami wystaje

Puchatka, no cóż ja mogę powiedzieć - też się swoją wagą sprzed ciąży wcale nie chwalę, zauważyłaś? Daaaaaawno minęły czasy, gdy uważałam się za zgrabną laskę i pewnie nigdy nie wrócą.... Dlatego wolę tylko podawać ile przytyłam (a przy mojej wadze to za dużo!), niż ile ważę :sorry2:

hehe ;-)
u mnie 11kg na plusie.. :-) ostatnio geba mi sie nie zamyka, ciagle jestem glodna :rofl2: nawet jem sowite sniadania, a kiedys nigdy rano niczego bym nie przelknela :-D
ale dobrze, bo dotychczas nie mialam w ogole apetytu i dziecko wysysalo ze mnie wszystkie sily witalne..

reklama
Ola bo ja drobniaczek przed ciążą nie byłam i Wasz waga nawet w ciąży nijak sie ma do mojej z przed ciąży więc wole nie pisać ile teraz waże na dodatek brzuchoek się ostatnio tak rozpędził :tak::tak:

:-D:-D:-D
W ciągu ostatnich dwóch tygodni dostałam brzuszek, bo wczesniej wyglądałam nie jak ciężarna, ale jak otyła :-D. A teraz brzuszek mi się podniósł do góry i już się nie wyprę, że siedzi sobie tam Mały Człowieczek :-D

Do góry