reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja to jak slonica sie czuje.....od poczatku z brzuchem a teraz mam obwod 114 na wysokosci pepka.a waga +12. zaczelam 32 tydzien
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
na szczescie mi tez pileczka zaczyna rosnac nie stety mam nie cala stowke w pepuszku ale juz jak chodze coraz ciezej i jak kurtke zapne to zaczyna byc widac chyba tak sie mi wydaje hehe
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dziewczyny na pocieszenie pokaze wam grubsze panie ktore sie nie wstydza Jak klikniecie w link POWERPOINT FUN FILES pokaze sie tabela i tam odszukajcie tego pliku
McDonald's-Kalender2008.pps po kliknieciu w go otworzy sie kalendarz
McDonald's-Kalender2008.pps po kliknieciu w go otworzy sie kalendarz
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
wiecie ja ciagle sie u jednego gina waze bo niby trzeba w jednym miejscu i na tej samej wadze to w szoku jestem bo w sobote było 7,5 kg +to nie dużo jak na 32 tydzień!jak dla mnie hehe a u drugiego zawsze jest 2 kg do przodu czyli by było niby 9,5 kg + dlatego mysle ,że najbardziej wiarygodna waga to te 7,5 kg bo wazyłam sie na niej od poczatku ciązy!
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
ja jeszcze dodam ,że w obwodzie mam 92 cm niezmiennie od 3 tyg i zaczynam sie troszkę martwic czy ta moja niunia rzeczywiscie rosnie:-(?
A może wywali mnie pózniej pod koniec ciązy jak za pierwszym razem bo ja mam wrazenie ,że brzuszek stoi w miejscu i dlatego go mierze;-)
A może wywali mnie pózniej pod koniec ciązy jak za pierwszym razem bo ja mam wrazenie ,że brzuszek stoi w miejscu i dlatego go mierze;-)
reklama
M
madamagda
Gość
wiecie ja ciagle sie u jednego gina waze bo niby trzeba w jednym miejscu i na tej samej wadze to w szoku jestem bo w sobote było 7,5 kg +to nie dużo jak na 32 tydzień!jak dla mnie hehe a u drugiego zawsze jest 2 kg do przodu czyli by było niby 9,5 kg + dlatego mysle ,że najbardziej wiarygodna waga to te 7,5 kg bo wazyłam sie na niej od poczatku ciązy!
Jak się ważysz na niej od początku, to jest najbardziej wiarygodna.:-)
Podziel się: