reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilogramy i centymetry na +

U mnie też w koncu widac :-) az mnie ostatnio dwa razy do autobusu przepuszczali :-D tylko chyba niezorientowani a znajacy mnie to mysla ze jeszcze mi duzo zostało to beda mieli o czym gadac jak urodze juz w maju:blink:

reklama
Ja to jak slonica sie czuje.....od poczatku z brzuchem a teraz mam obwod 114 na wysokosci pepka.a waga +12. zaczelam 32 tydzien

Ja t własnie jestem szcześliwa że mi w koncu idzie w brzuch a nie w biodra i uda bo już zdecydowanie tam jest za dużo :zawstydzona/y:ale tez czuje sie jak słonica pomalu bo zawsze szczupla byłam...no włsnie byłam

A ja mam 9,2 kg na plusie. W ostatni tydzień przytyłam 1,4 kg:szok: Masakra. Muszę ze słodyczami przystopować.

a ja dziś kolejny kg na + ,teraz na plusie to już w sumie mam10 kg ale przez ostanie 1,5 miesiąca nic nie drgnęło na wadze, znaczy się Zosia rośnie:-D

na szczescie mi tez pileczka zaczyna rosnac nie stety mam nie cala stowke w pepuszku ale juz jak chodze coraz ciezej i jak kurtke zapne to zaczyna byc widac chyba tak sie mi wydaje hehe:-D

Dziewczyny na pocieszenie pokaze wam grubsze panie ktore sie nie wstydza :) Jak klikniecie w link POWERPOINT FUN FILES :) pokaze sie tabela i tam odszukajcie tego pliku
McDonald's-Kalender2008.pps po kliknieciu w go otworzy sie kalendarz

wiecie ja ciagle sie u jednego gina waze bo niby trzeba w jednym miejscu i na tej samej wadze to w szoku jestem bo w sobote było 7,5 kg +:szok::szok::szok:to nie dużo jak na 32 tydzień!jak dla mnie hehe:-D a u drugiego zawsze jest 2 kg do przodu czyli by było niby 9,5 kg + dlatego mysle ,że najbardziej wiarygodna waga to te 7,5 kg bo wazyłam sie na niej od poczatku ciązy!

ja jeszcze dodam ,że w obwodzie mam 92 cm niezmiennie od 3 tyg i zaczynam sie troszkę martwic czy ta moja niunia rzeczywiscie rosnie:-(?
A może wywali mnie pózniej pod koniec ciązy jak za pierwszym razem bo ja mam wrazenie ,że brzuszek stoi w miejscu i dlatego go mierze:sorry:;-)

reklama
wiecie ja ciagle sie u jednego gina waze bo niby trzeba w jednym miejscu i na tej samej wadze to w szoku jestem bo w sobote było 7,5 kg +:szok::szok::szok:to nie dużo jak na 32 tydzień!jak dla mnie hehe:-D a u drugiego zawsze jest 2 kg do przodu czyli by było niby 9,5 kg + dlatego mysle ,że najbardziej wiarygodna waga to te 7,5 kg bo wazyłam sie na niej od poczatku ciązy!

Jak się ważysz na niej od początku, to jest najbardziej wiarygodna.:-)

Do góry