reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilogramy i centymetry na +

polu to wklej te twoje brzucho i ocenimy co???:-D:-D:-).J moge wkleić swoje choć moje niedawno świerze jest na watku o brzuszkach:-DAle wczoraj pare pstryknełam i moge tu wkleić hehe mam manie na tym punkcie, prawie codziennie robie sobie zdjecia mojego brzuszka haha:rolleyes::laugh2::laugh2::rolleyes:

reklama
jeszcze nie mam ani jednego zdjęcia... muszę zrobic, żeby potem miec pamiątkę :-)

A ja właśnie z pierwszej ciązy mam tylko z dwa zdjecia dlatego robie teraz nagminnie aby nie sracic ani jednego dnia :-D. a tobie radze zrobic bo potem urosnie i nie bedziesz miała co porównywać haha .Ja swoje pierwsze brzuchy mam z 6 mc i koniec 9 mc .W 6 byłam płaska a w 9 była piłka (no ale to było dawno...)a teraz mam już spory brzucho hoho :-D

no to dołączam do dziewczyn, ktore maja juz 10 kg na +.. A tak liczyłam, że uda mi się skończyć na 12 - 15 przy porodzie...:baffled:

Pola - no coz, trzeba sie bedzie za siebie wziac po porodzie...
Ja to musze sie jeszcze teraz wziac za siebie, bo wszystko mam na wlasne zyczenie - za duzo slodyczy... a nie chcialabym przez te ostatnie 3 miesiace dobic do 20 kg...:no:

reklama
Dziewczyny ;-)spokojnie !!W ciąży normalna waga to taka miedzy 12-14 kg nie ma co sie odchudzać bo dzidzi krzywde można zrobić ,a pozatym zrzucimy wszystkie jak bedziemy karmić cycem!:tak::tak::tak:Ja mam zamiar .
Ja też chce dobić gór do 10 kg ale gdzie tam w życiu:-Dja codziennie coś słodkiego musze zjeść bo bym umarła:-D.A propo słodkiego przeczytałam artykuł potwierdzajacy mądrość ludową (że słodkie na dziewuszkę)jeżeli przed zapłodnieniem objadamy sie słodkim zwieksza to możliwość poczecia dziewuszki:happy2:

Do góry