reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kilogramy i centymetry na +

polu to wklej te twoje brzucho i ocenimy co???:-D:-D:-).J moge wkleić swoje choć moje niedawno świerze jest na watku o brzuszkach:-DAle wczoraj pare pstryknełam i moge tu wkleić hehe mam manie na tym punkcie, prawie codziennie robie sobie zdjecia mojego brzuszka haha:rolleyes::laugh2::laugh2::rolleyes:

reklama
jeszcze nie mam ani jednego zdjęcia... muszę zrobic, żeby potem miec pamiątkę :-)

A ja właśnie z pierwszej ciązy mam tylko z dwa zdjecia dlatego robie teraz nagminnie aby nie sracic ani jednego dnia :-D. a tobie radze zrobic bo potem urosnie i nie bedziesz miała co porównywać haha .Ja swoje pierwsze brzuchy mam z 6 mc i koniec 9 mc .W 6 byłam płaska a w 9 była piłka (no ale to było dawno...)a teraz mam już spory brzucho hoho :-D

no to dołączam do dziewczyn, ktore maja juz 10 kg na +.. A tak liczyłam, że uda mi się skończyć na 12 - 15 przy porodzie...:baffled:

Pola - no coz, trzeba sie bedzie za siebie wziac po porodzie...
Ja to musze sie jeszcze teraz wziac za siebie, bo wszystko mam na wlasne zyczenie - za duzo slodyczy... a nie chcialabym przez te ostatnie 3 miesiace dobic do 20 kg...:no:

reklama
Dziewczyny ;-)spokojnie !!W ciąży normalna waga to taka miedzy 12-14 kg nie ma co sie odchudzać bo dzidzi krzywde można zrobić ,a pozatym zrzucimy wszystkie jak bedziemy karmić cycem!:tak::tak::tak:Ja mam zamiar .
Ja też chce dobić gór do 10 kg ale gdzie tam w życiu:-Dja codziennie coś słodkiego musze zjeść bo bym umarła:-D.A propo słodkiego przeczytałam artykuł potwierdzajacy mądrość ludową (że słodkie na dziewuszkę)jeżeli przed zapłodnieniem objadamy sie słodkim zwieksza to możliwość poczecia dziewuszki:happy2:

Do góry