reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilogramy i centymetry na +

No to ja juz wiem ile mi przybyło...
od początku 12,5kg (27 tyg.)
Chmm, pewnie duzo, ale ja i tak sie ciesze, bo w pierwsze 4 miesiace przytyłam 10kg!! A od grudnia juz tak spokojnie - 2,5kg
Uf, bałam sie ze jakies 80kg zobacze na wadze... A tu 72,5kg (tylko :-D)

reklama
Dziewczynki, ja jak na dziś 12kg na plusie (uffff) a w brzusiu 110cm. Dużo... ciekawe ile będzie pod koniec!

Ja teraz zmierzylam obwod brzucha i wychodzi 113 cm :) a waze hmmmw ubraniu i w kurtce dzis sie wazylam to pokazywalo 85kilo,mam molo 10 kilo na plusie

U mnie w dalszym ciagu +10kilo, które poszlo mi wszedzie tzn. w ręce, ramiona, piersi itd. Ogólnie wygladam na taką "przy kości" a nie ciężarną. Muszę w końcu zrobić zdjecia brzusia, to nie uwierzycie, że mam taki w 27tyg. :-)

tzn. taki nieduży jak na ten tydz. nikt mi nie wierzy, że zaczynamy już siódmy miesiąc :tak:

Podobnie jak Kangurka przytyłam przez trzy pierwsze miesiące blisko 7 kg, bo brałam progesteron na podtrzymanie ciązy.

a u Mnie z kg jest już prawie 10 + ;-):tak: już się tak nie przejmuje wagą ;-) teraz jest najważniejsze żeby Partyczek był zdrowy :tak::tak::-D

reklama
Do góry