reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie wlosy nadal geste i mocne i paznokcie szybko rosna i sa bardzo twarde..oby tak zostalo..niestety cera .... przetluszcza sie no i krostki, ale mam nadzieje ze jak dostane @ i gospodarka hormonalna wroci do normy to sie poprawi.

reklama
ja nawet nie wiem jak to z kilogramkami - wlasciwie to juz dawno wrocilam do wagi sprzed ciazy - ale dawno sie nie wazylam ....
a jezeli chodzi o wyglad to pojawily sie krostki na ramionach ale wlosy na szczescie niw wypoadaja

U mnie jeszcze 2,5 na plusie i wchodze już we wszystkie ciuchy z przed ciąży ale są bardziej obcisłe
szkoda tylko że cera się pogorszyła :mad: włosy i paznokcie nadal bez zmian oby już takie zostały

A ja zaprzestałam ograniczać jedzenie. Do tej pory jadłam na śniadanie i kolację płatki a oprócz tego obiad... i ostatnio miałam mało pokarmu (jak odciągałam to tylko 60 ml z jednej piersi a nie jak dawniej 150 ml) Teraz z powodu remontu mieszkam u rodziców... i nie żałuję sobie jedzenia - efekt po 1 dniu wieczorem odciągnęłam już 125 ml a piersi znowu mam jak balony. Kilogramki też oczywiście troszkę poszły w górę ;)

Mi zostało jeszcze jakieś 4 kilo do zrzucenia, ale brzuch po cesarce bardzo wystaje.... w swoje ubrania do końca się jeszcze nie mieszcze :(

Od dziś zaczynam się odchudzać :) Ponieważ nie karmię już wogóle piersią (od początku nie mialam pokarmu tak naprawdę) to moge sobie pozwoli na odchidzanie :) Dziisaj kupiłam sobie herbatke Herbapolu Slim - pierwszy etapo Spalanie zoabczymy czy to działa, oprócz tego nie jem już z 2 tygodnie pieczywa tylko samą Wase no i zero słodyczy... Bede walczyc o sowje dawne ubrania ;D

Kosmi ja tez łysieje... włosy wychodzą mi garściami!! Zawsze miałam grube włosy.... a teraz porażka :( Dzisiaj zapisalam sie do swoje fryzjerki na 21 czerwca niech robi z tym co chce, abym nie byla łysa :)

Anek powiem Ci ze mój brzuch jest baardzo nieciekawy po cc. Wisi nad paskiem taki gruby fałd skóry i tłuszczu! Nie wiem co mam z tym zrobić - chyba tylko liposukcja! Przy następnej cc poprosze lekarke o wycięcie "małego" conieco (och gdyby tylko się tak dało)

Magdaleona zeby dalo sie cokolwiek wyciac przy cesarce :) :)
Moja pani doktor mowila ze ten brzuch to tak do roku .... jak sie z nim nic nie robi czyli diet, cwiczenia to zostaje.... a moze i dluzej to zalezy od osoby...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry