- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja nawet nie wiem jak to z kilogramkami - wlasciwie to juz dawno wrocilam do wagi sprzed ciazy - ale dawno sie nie wazylam ....
a jezeli chodzi o wyglad to pojawily sie krostki na ramionach ale wlosy na szczescie niw wypoadaja
a jezeli chodzi o wyglad to pojawily sie krostki na ramionach ale wlosy na szczescie niw wypoadaja
Magdaleona
Fanka BB :)
A ja zaprzestałam ograniczać jedzenie. Do tej pory jadłam na śniadanie i kolację płatki a oprócz tego obiad... i ostatnio miałam mało pokarmu (jak odciągałam to tylko 60 ml z jednej piersi a nie jak dawniej 150 ml) Teraz z powodu remontu mieszkam u rodziców... i nie żałuję sobie jedzenia - efekt po 1 dniu wieczorem odciągnęłam już 125 ml a piersi znowu mam jak balony. Kilogramki też oczywiście troszkę poszły w górę
anek
Mi zostało jeszcze jakieś 4 kilo do zrzucenia, ale brzuch po cesarce bardzo wystaje.... w swoje ubrania do końca się jeszcze nie mieszcze
Od dziś zaczynam się odchudzać Ponieważ nie karmię już wogóle piersią (od początku nie mialam pokarmu tak naprawdę) to moge sobie pozwoli na odchidzanie Dziisaj kupiłam sobie herbatke Herbapolu Slim - pierwszy etapo Spalanie zoabczymy czy to działa, oprócz tego nie jem już z 2 tygodnie pieczywa tylko samą Wase no i zero słodyczy... Bede walczyc o sowje dawne ubrania ;D
Kosmi ja tez łysieje... włosy wychodzą mi garściami!! Zawsze miałam grube włosy.... a teraz porażka Dzisiaj zapisalam sie do swoje fryzjerki na 21 czerwca niech robi z tym co chce, abym nie byla łysa
Od dziś zaczynam się odchudzać Ponieważ nie karmię już wogóle piersią (od początku nie mialam pokarmu tak naprawdę) to moge sobie pozwoli na odchidzanie Dziisaj kupiłam sobie herbatke Herbapolu Slim - pierwszy etapo Spalanie zoabczymy czy to działa, oprócz tego nie jem już z 2 tygodnie pieczywa tylko samą Wase no i zero słodyczy... Bede walczyc o sowje dawne ubrania ;D
Kosmi ja tez łysieje... włosy wychodzą mi garściami!! Zawsze miałam grube włosy.... a teraz porażka Dzisiaj zapisalam sie do swoje fryzjerki na 21 czerwca niech robi z tym co chce, abym nie byla łysa
Magdaleona
Anek powiem Ci ze mój brzuch jest baardzo nieciekawy po cc. Wisi nad paskiem taki gruby fałd skóry i tłuszczu! Nie wiem co mam z tym zrobić - chyba tylko liposukcja! Przy następnej cc poprosze lekarke o wycięcie "małego" conieco (och gdyby tylko się tak dało)
Magdaleona
Anek nie strasz! Zabieram się w takim razie ostro za ćwiczenia... od jutra!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: