- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Magda ja też uważam, ze u Ciebie jest super z kiloskami, o Idzi nie wspomniawszy. U mnie kolejny kilosek poszedł da, da. DO wagi sprzed ciaży zostało 3,5 kg. Bałam się , ze przez to późne jedzenie (wieczorem jem zazwyczaj jak ululam Matićka) nigdy nie pozbędę się reszty nadmiernego ciałka. Ale widać skakanie wokół małego i spacery robią swoje
Dziewczyny czy Wy tez czasem nie macie czasu zjeść w dzień? Bo ja czasem tak i wedy obrywa się tatuskowi, bo jak jestem głodna to zła.No ale czasem tak bywa, najpierw Mały a apóźniej mama. A jak mały czasem sobie tylko podje i po gimnastykowaniu się za chwilę chce znowu, eh....
Dziewczyny czy Wy tez czasem nie macie czasu zjeść w dzień? Bo ja czasem tak i wedy obrywa się tatuskowi, bo jak jestem głodna to zła.No ale czasem tak bywa, najpierw Mały a apóźniej mama. A jak mały czasem sobie tylko podje i po gimnastykowaniu się za chwilę chce znowu, eh....
Magdaleona
Fanka BB :)
Ja na szczęście nie mam tego problemu i zjeść mi się zawsze udaje (no chyba ze spędzamy dzień na polku - to wtedy je tylko mała) Ale czasem jak Oliwka idzie spać na godzinkę między jedzeniem a fikaniem to opadam z sił i nawet nie chce mi się wstać żeby coś zjeść
Magdaleona pisze:Ale czasem jak Oliwka idzie spać na godzinkę między jedzeniem a fikaniem to opadam z sił i nawet nie chce mi się wstać żeby coś zjeść
No własnie.....to jest to!
Magdaleona
Fanka BB :)
Ja nadrabiam zaległości (jedzenie, net, tv itp) po 20 jak nakarmię i położę małą ale muszę skończyć z tym nocnym przesiadywanie do 1-2 w nocy bo mała budzi się o 7 lub 8 i chce gadać i się bawić a mi wtedy chce się tylko SPAĆ!!!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: