reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Z tymi cwiczeniami to u mnie tez kiepsciutko :( zwalam na brak czasu ale prawda jest taka ze u mnie len zagoscil :)

reklama
dziewczyny - a u kogo nie ma lenia ??? u mnie tez mu sie podoba ;D

Ja sie dziś pochwale ze kilogramki szybciutko u mnie spadają.Bo do wagi z przed ciąży zostało niecałe 10.A nie jaK było 20.Więc dość szybciutko lecą w dół kiloski u mnie.

No to bardzo ładnie!! Miesiąc po porodzie a tu takie efekty!
To i ja się pochwalę... ;D 2,5 miesiąca po i 0 na plusie. Waga z przed ciązy wróciła! Walcze tylko z brzuchem ale jak tak dalej pujdzie to może zakończe na 5 kg na minusie ::)

Jak ja bym tak chciała (5 na minusie). jak narazie prawie 2 miesiące a u mnie jeszcze 8 zostało. Powiem Wam, że zawsze miałam obsesję na punkcie wagi i tylko coś przybyło to zaczynałam wariować. A teraz wiem że nie wyglądam jak Miss Polonia i jeszcze trochę brakuję chociażby do wyglądu sprzed ciązy ale jakoś na szczęcie nie mam depresji z tego powodu.

U mnie dokładnie z kilogramkami jest tak że w ostatnich dniach ciąży ważyłam 85kg a na dzisiejszy dzień waże 73.Ale jeszcze troche mi brakuje do wagi z przed ciąży bo to jednak było 64,5kg
Dori i tak u Ciebie ładnie kilogramki poszły w dół.Tylko tak dalej trzymać.

Dori - jesteś teraz Miss Matka Polka ;) Należy być z tego dumną :)

aporopos wyglądu! :mad: jak ja bym chciała znowu być w ciąży ;D właściwie brakuje m tylkoi super cery, pojawiły się pierwsze krostki :mad: na paznokciach się zaczynają takie białe robić, choć dalej rosną jak szalone, włosy jakoś strasznie nie zaczeły wypadać, a tak straszyli, że ołysieje ;) jak u was?? :)

U mnie pojawiły się krostki na ramieniu... nigdy takich nie miałam, włosy jak wypadały przed ciążą tak pozostało bez zmian.

reklama
U mnie plecy nadal gładziudkie i mam nadzieję, że już tak zostanie, cera na twarzy niestety juz nie tak bardzo. Włosy na szczęście nie wypadają jak narazie i oby nie zaczęły bo przy moim zagęszczeniu owłosienia to dość szybko łysa zostanę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry