reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Z tymi cwiczeniami to u mnie tez kiepsciutko :( zwalam na brak czasu ale prawda jest taka ze u mnie len zagoscil :)

reklama
dziewczyny - a u kogo nie ma lenia ??? u mnie tez mu sie podoba ;D

Ja sie dziś pochwale ze kilogramki szybciutko u mnie spadają.Bo do wagi z przed ciąży zostało niecałe 10.A nie jaK było 20.Więc dość szybciutko lecą w dół kiloski u mnie.

No to bardzo ładnie!! Miesiąc po porodzie a tu takie efekty!
To i ja się pochwalę... ;D 2,5 miesiąca po i 0 na plusie. Waga z przed ciązy wróciła! Walcze tylko z brzuchem ale jak tak dalej pujdzie to może zakończe na 5 kg na minusie ::)

Jak ja bym tak chciała (5 na minusie). jak narazie prawie 2 miesiące a u mnie jeszcze 8 zostało. Powiem Wam, że zawsze miałam obsesję na punkcie wagi i tylko coś przybyło to zaczynałam wariować. A teraz wiem że nie wyglądam jak Miss Polonia i jeszcze trochę brakuję chociażby do wyglądu sprzed ciązy ale jakoś na szczęcie nie mam depresji z tego powodu.

U mnie dokładnie z kilogramkami jest tak że w ostatnich dniach ciąży ważyłam 85kg a na dzisiejszy dzień waże 73.Ale jeszcze troche mi brakuje do wagi z przed ciąży bo to jednak było 64,5kg
Dori i tak u Ciebie ładnie kilogramki poszły w dół.Tylko tak dalej trzymać.

Dori - jesteś teraz Miss Matka Polka ;) Należy być z tego dumną :)

aporopos wyglądu! :mad: jak ja bym chciała znowu być w ciąży ;D właściwie brakuje m tylkoi super cery, pojawiły się pierwsze krostki :mad: na paznokciach się zaczynają takie białe robić, choć dalej rosną jak szalone, włosy jakoś strasznie nie zaczeły wypadać, a tak straszyli, że ołysieje ;) jak u was?? :)

U mnie pojawiły się krostki na ramieniu... nigdy takich nie miałam, włosy jak wypadały przed ciążą tak pozostało bez zmian.

reklama
U mnie plecy nadal gładziudkie i mam nadzieję, że już tak zostanie, cera na twarzy niestety juz nie tak bardzo. Włosy na szczęście nie wypadają jak narazie i oby nie zaczęły bo przy moim zagęszczeniu owłosienia to dość szybko łysa zostanę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry