- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Magdaleona
Fanka BB :)
Jak to mówi moja teściowa: "piątek zły początek" - przykładem Kosmi zabieram się za ćwiczenia od poniedziałku
Magdaleona pisze:Jak to mówi moja teściowa: "piątek zły początek" - przykładem Kosmi zabieram się za ćwiczenia od poniedziałku
tak, tak ... a w poniedzialek znajda sie kolejne wymowki ;D
Magdaleona
Oj Idzia!!! Przez Ciebie przypomniało mi się że już jutro (dzisiaj) jest poniedziałek... ehhh
A ja mam sposób na ćwiczenia. Robię na przykład wymachy nóg jak karmię na leżąco. Albo w chwilach jak sobie przypomnę napinam pośladki.
Powinnam więcej, ale jakoś tak czasu brakuje. Czasem coś poćwiczę na leżąco, ale niestety nie jest to codziennie, buuu.
Powinnam więcej, ale jakoś tak czasu brakuje. Czasem coś poćwiczę na leżąco, ale niestety nie jest to codziennie, buuu.
Magdaleona pisze:Oj Idzia!!! Przez Ciebie przypomniało mi się że już jutro (dzisiaj) jest poniedziałek... ehhh
no i jak cwiczenia ??? bo widze ze zuczek sie stara - a ja jestem daleko w tyle nic a nic ...
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Dori wiem co czujesz... Tez już jezdziłam a pod koniec lipca wyjezdzam z małym i siostrą na Mazury na konie. Będą piekne tereny... Już się rozmarzyłam...
reklama
Magdaleona
Ja całe popołudnie ćwiczę... palce od klikania w klawiaturę
No ale dziś troszkę poćwiczyłam (w końcu obiecałam, że dziś zacznę) a więc cały spacer od 18 - 19 miałam brzuch wciągnięty i teraz też wciągam i cały czas mam napięty. Waga 65,5 - czyli jak przed ciążą + 0,5 kg - całkiem nieźle przy braku diety, zresztą ja się dobrze czuję w moich kilogramkach, przy wzroście 172 cm jakoś giną w tłumie
No ale dziś troszkę poćwiczyłam (w końcu obiecałam, że dziś zacznę) a więc cały spacer od 18 - 19 miałam brzuch wciągnięty i teraz też wciągam i cały czas mam napięty. Waga 65,5 - czyli jak przed ciążą + 0,5 kg - całkiem nieźle przy braku diety, zresztą ja się dobrze czuję w moich kilogramkach, przy wzroście 172 cm jakoś giną w tłumie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: