Ta, ja też bardzo późno wypróżniłam sie pierwszy raz po porodzie. W dodatku jeszcze te hemoroidy, już są prawie oki, ale przy stekaniu boli i bez czopkow ani rusz. Też staram sie dużo pić, jem płatki, 1 jabłko dziennie albo banan no i nic. Gotuję zupki zeby tylko na bulwach czy ryżu nie być. Mam nadzieję, ze nam sie unormuje
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
O widzę, ze jestem ta co druga. Położna mówiła,ze taka jest statystyka wystepowania hemoroidów po porodzie.
Idziu jest to kawałek jelita, ktore wychodzi z "kakaowej dziurki" po stekaniu, jakims częstym zatwardzeniu no i po parciu w czasie porodu. Po porodzie pierwszy dzień to bardziej mnie bolały hemoroidy niz wszystko inne. To są zewnętrzne hemoridy. Wiem, ze sa jeszcze wewnętrzne, które krawawią przy kupce. NIC PRZYJEMNEGO. NALEZYSZ DO TYCH SZCZESLIWYCH ;D
Idziu jest to kawałek jelita, ktore wychodzi z "kakaowej dziurki" po stekaniu, jakims częstym zatwardzeniu no i po parciu w czasie porodu. Po porodzie pierwszy dzień to bardziej mnie bolały hemoroidy niz wszystko inne. To są zewnętrzne hemoridy. Wiem, ze sa jeszcze wewnętrzne, które krawawią przy kupce. NIC PRZYJEMNEGO. NALEZYSZ DO TYCH SZCZESLIWYCH ;D
nie jestem pewna czy do tych szczesliwych - wydaje mi sie ze mam cos takiego wystajacego z jak to ladnie okreslilas z "kakaowej dziurki" ale mnie to wcale nie boli - nie czuje zadnego bolu ani niedogodnosci ... powinnam to czyms smarowac ??? powinnam chyba to skonsultowac z lekarzem ...
Tak Idziu, najlepiej poinformować lekarza. Ja używam masci, w aptece są przeróżne, wiem, ze pomagają też czopki na hemoroidy, ale czopki na razie używam na cos innego Trzeba w aptece zaznaczyc, ze sie jest matką polką karmiącą
Pozdrówki
Pozdrówki
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: