- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
moja mała zaraziła się ode jakimiś bakteriami przy porodzie i przez 5dni dostawała antybiotyk 2xdziennie przez wenflon, całe szczęście wystarczyły te 5dni... a ja dalej biore jakiś antybiotyk na to paskudztwo - musze dość długo bo niewiele jest takich które można brać przy karmieniu piersia...
takze Zuczku wyrazy wspolczucia..
tydzień po porodzie waże 64kg czyli 9 mniej jak przed... zostaje 7kg do zgubienia
takze Zuczku wyrazy wspolczucia..
tydzień po porodzie waże 64kg czyli 9 mniej jak przed... zostaje 7kg do zgubienia
kosmi, zuczek - dobrze ze juz ok z dzieciaczkami
zuczek - gratuluje powrotu do wagi
kosmi - powodezenia w staranaich kilogramkowych
a mi po porodzie zostalo 3 kg do zrzucenia - ale jestem pewna ze wszystko mam w cycuchach takie pelne i mleczne - juz nie wyrabiam ...
zuczek - gratuluje powrotu do wagi
kosmi - powodezenia w staranaich kilogramkowych
a mi po porodzie zostalo 3 kg do zrzucenia - ale jestem pewna ze wszystko mam w cycuchach takie pelne i mleczne - juz nie wyrabiam ...
Rybcia_21
Fanka BB :)
Dziewczyny świetnie wam waga spada.Mi jak na razie jeszcze rośnie buuu.
reklama
No a mi pozostało tylko 9 kilosków do zgubienia. Uważam, ze to nie źle na 2 tyg po porodzie. 11 juz poszło da da .....
JAk Michu pójdzie do pracy to nie bede miała czasu zjesc to pójdzie raz, dwa Trzeba będzie zmienic rozkład dnia.
JAk Michu pójdzie do pracy to nie bede miała czasu zjesc to pójdzie raz, dwa Trzeba będzie zmienic rozkład dnia.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: