reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jesli bedziemy karmić piersią to szybko spadnie waga

reklama
Się chwalem, się chwalem!! Przekroczyłam 60 kilo!! Huuuraaaa. Ostatnio waga u lekarza wskazała 60,5 kilo (nieważne, że w ciężkich butach i mnóstwem ubrań na sobie, hihi).

I nie martwcie się dziewczyny swoją wagą. U Mamy w pracy jest kobitka, taka szczuplutka. I ona opowiadała, że w czasie ciąży przytyło jej się 30 kilo!!!! Jakbyście na nią w tej chwili spojrzały, to byście w życiu nie pomyślały, że ona tyle ważyła. Więc uszy do góry :)

U mnie waga stanęła już jakiś czas temu na 82 kg. - czyli przytyłam 14 kg. Jem duuużo i nic nie tyję za to brzucho zrobił mi się w szpitalu ogromny, chyba zaserwowali nam tam jakieś sterydy oprócz leków na rozwój płóc. Mały tyje a ja nic więc zjadam wszystko na co mam ochotę, np. wczoraj na kolację zjadłam pół kurczaka z grila z dwoma dużymi bułami, po tym przegryzłam mandarynki, wypiłam kilka litrów wody i na wadze nic.
Super!!! Najważniejsze, że mały rośnie i jest zdrowy, no i łożysko jest nadal ok.

No hejuśko AsiuOO! Fajnie ze nas odwiedziłaś i z Wami wszystko w najlepszym porządku:)

Cześć Lidia, teraz dostęp do sieci mam jeszcze bardziej utrudniony,bo nie wolno mi chodzić na spacerki tylko leżeć w łóżku i siedzieć w fotelu. Korzystam z dobroczynności męża, że mnie przywozi do siostry. Jak tam Twoje kilogramki, bo pamiętam, że szłyśmy łeb w łeb.

AsiuOO w 34 tyg waga wskazywała 81,5 kg czyli przytyłam 18 kilosów, a więc chyba więcej od Ciebie. teraz czuję, ze stoję.
Oszczędzaj się kobitko a wszystko będzie jak należy.Trzymam kciuki!

witaj aska :)

ja mam +8 czyli 68 :) ale mysle ze jeszcze troszke ich przybedzie ...

ja nie mówie ile teraz waze bo powiecie ze dziecko głodze ;-)
zawsze byłam chudzina, uważam ze az za bardzo
i bede musiała założyc wątek pt: jak przytyc po ciąży ?

oj ewach - bys tylko sama na nim nie zostala :)
ale przeciez az tak zle byc nie moze - pochwal sie ile wazysz :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry