reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Joaśka - zmienne humorki to norma w naszym stanie, nic się nie przejmuj i rycz jak masz ochte a potem śmiej!
Hmmm 53 kg... pomarzyć, raz mi się to zdażyło jak miałam 16 lat... ;)

reklama
Magdaleona ja zawsze mało wazyłam az za mało w stosunku do swojego wzrostu

Ja tez zawsze mam niedowage (no, teraz juz nie ;))
Ciekawe jak to bedzie po ciazy :)

Yes, yes,yes!
Jedyne 1,5 kg do przodu od poprzedniej wizyty, czyli jedyne 18,5 od początku ciaży i jedyne 81,5 na doktorskiej wadze:)
Człowiek ma różne powody do radości.

Taaa, ja się wczoraj ucieszyłam, jak zobaczyłam, że moja kuzynka też nabiera ciała i powoli mnie goni. Ależ jestem wredna ;p
Ale na prawdę lżej mi (oczywiście tylko na duszy)

Mnie od początku przybyło 14 kg. Nie przejmuję się tym zbytnio bo na pewno szybko wszystkie zgubimy zbędny nadbagaż ale teraz z pewnością wiem że wolę się w wersji szczuplejszej. Nie mogę już patrzeć na moje pyzate policzki a nie wspomnę już o jakichkolwiek czynnościach fizycznych typu schylanie się, zakładanie skarpet itp.

Ja o zakładaniu skarpetek to już dawno zapomniałam... Ale pocieszyła mnie znajoma, która przytyła 25 kg i po porodzie schudła jeszcze bardziej - mówi, że dziecko strasznie ciągnie i nawet kremów na celulut nie musiała używać... życzę więc nam wszystkim takiego spalania!

5 kg to chyba minimum... 3 kg dziecko, do tego wody, łożysko itp...

reklama
Ja przytyłam z 56 do 67 i nie mogę patrzeć na swój drugi podbródek ;D ale sama jestem sobie winna bo zamiast jeść to połykam ;D jednak się nie martwię bo pewnie szybko zrzucę zbędne kilogramki, mam przynajmniej taką nadzieję ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry