reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nawet nie zauważysz kiedy, jak patrze jak marcowym kobitkom kilogramy uciekają to Ty musisz uważać żeby Ci nie uciekło więcej jak przybrałaś :o ;)

reklama
Kosmi a zebys wiedziała , po pierwszej ciazy straciłam wiecej niz przytyłam

Kosmi ja bardzo bym tak chciała. 5kg mniej niż przed ciążą byłoby spełnieniem moich marzeń o wadze idealnej.

wiecie co??
mi te 10 kg weszło w sam brzuch
nic nie poszło w boczki ani w tyłek
normalnie sie mieszcze w swoje biodrówki dzinsowe
ale zakładam je tylko jak gdzies wychodze bo jak siadam to jednak troche ciasno i musze rozpinać guzik
a wdomu najlepsze są dresy

Wczoraj moja waga wskazala 68 kg to jest 10 na plusie. Pewnie byloby wiecej, ale ze wzgledu na nienajlepsze wyniki krzywej cukrowej od 2 miesiecy jestem na dietce - zero slodyczy i malo tluszczu (jedyny pozytwy tej diety to wlasnie to, ze waga stanela, bo od ponad 2 miesiecy w ogole nie przytylam).
Ale po ciazy chetnie oddalabym 15kg - tak wkroczyc w lato z 53 kg to marzenie :)

Ewcik moze Ci sie uda zrzucic wage po ciązy
lato jest taką porą ze łatwo zgubic wage

Ewcik to będziemy zrzucać razem kilogramki na długich spacerkach... bo ja to troszkę więcej mam do oddania niż 10 kg. Oj jak bym chciała ważyć 60

mam nadzieje ze nie zlikwidujemy tego watku po porodach
i bedziemy pisac tutaj dalej o naszej wadze

a po co likwidowac ? on sie wspaniale nadaje do dalszego prowadzenia :) i bedzie pewnie najbardziej obleganym watkiem :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry