reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a ja niecały tydzień temu ważyłam 69kg więc chyba mi ta 7 na początku wyskoczy :mad: już nawet nie chce myśleć ile jestem do przodu :-[ no ale skoro spodziewam się małej kobitki to mam nadzieje, że mame zrozumie i szybko to ze mnie wyssa :D (ale pocieszenie hehehe) poza tym wszyscy mi mówią, że nie widać żebym przytyła więc nie ma tragedii :) chyba ;)

waze ok 54 kg
ale jutro rano sie zważe i powiem Wam dokładnie

w pierwszej ciązy najwięcej właśnie wazyłam 54 kg

ewa ale Ty kruszynka jestes i przed ważyłaś czterdzieści pare o ile dobrze pamiętam :)

Kosmi wazyyłam przed ciążą 45 kg
a dzis się wazyłam i jest 55 kg mój rekord zyciowy :-D

no to jak jestes 10 do przodu to dzidzi nie głodzisz ;) chyba każda z nas bije teraz swoje rekordy :)

Ja nie wiedziałam że mogę tyle ważyć... Do pewnego czasu (około 19 lat) ważyłam koło 52 kg, potem poznałam męża i tak jakoś troszkę mi przybyło do 63, przed samą ciążą ważyłam 64 kg... a teraz 79,5 kg buuuuu

ewach - dzidzi nie glodzisz - a ze malo wazysz ? taka juz twoja uroda :)

reklama
ale wiecie co??
ja bym chciała zeby tych kilogramków mi zostało po ciąży ale pewnie i tak to wszystko spadnie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry