reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi pani dr zabroniła basenik... a co do kilogramków to +10 od początku tak więc mam już 75 kg. Mała ostatnio bardzo rośnie bo co godzinkę jestem cholernie głodna!!! Aż mie skręca i wydaje mi się że padnę.

reklama
Oj a ja coś czuję, że zaraz po porodzie powstanie wątek "jak zrzucic". Może sama go nawet założę :( Niestety... Sporo sporo...

ja sie juz nie wazyłam ze 2 tyg i chyba to zrobie jutro rano jak nie zapomne

Ja liczę po porodzie na cud karmienia piersią, spacery i dźwiganie dziecka. A jeśli to nie poskutkuje, no to chyba zacznę szukac jakiejś rozsądnej doety i ćwiczenia w domu (niestety nie mamy z kim zostawić malucha, więc z chodzeniem gdzieś na siłownię, czy basen mogę mieć problemy

Ja się teraz ważę tylko przed wizytą u lekarza, bo nie chcę się za często stresować. A kilogramków przybywa, przybywa. Na szczęście jeszcze najwyżej półtora miesiąca i wskazówka będzie szła w drugą stronę (mam nadzieję).

NO A JA ZAPOMNIAŁAM SIE RANO ZWAZYC A RANO JEST NAJBARDZIEJ PRAWIDŁOWA WAGA

Dziś waga pokazała 57 kg czyli od poczatku ciąży przybyło mi 8 kg

Rena to Ty chudzinka jesteś. Ja startowałam od 58 a jak skończę to nie chcę myśleć

Dori przy moim wzroście to ta waga nie jest aż tak bardzo niska, niestety mam tylko 156 cm :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry