reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KILOGRAMKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
aska00 pisze:
A tak wogóle to fajny smok.

obydwa tikery mi sie zmienily i oba sa dzielem mojego michalaka - on sam je osobiscie wybieral :)

a 6 rano to jak dla mnie srodek nocy :)

reklama
moja Gbarysia wstawała co dzień o 7.00 rano ale w nocy budziła sie raz moze 2.

teraz zasypia o 23.00 ale wstaje o 9.00 - 10.00
chyba nie moge narzekac
oby drugie dziecko było takie

No, raczej nie masz na co narzekać. Ja pierwszą noc przespałam jak Wiwi miała 1,5 roku. Do sześciu miesięcy Wiwi sypiała w nocy mniej więcej ok. 2-3 godzin, dodam, że tylko między nami. Jak płakała cały czas to mąż nosił a ja robiłam pić, jeść i Bóg wie co jeszcze, żeby wreszcie zamknęła małą jadaczkę chociaż na chwilkę i spać niestety się nie dało bo mieliśmy tylko pokój z kuchnią.

Gabrysia spi z nami i troche nam ciasno
w nocy nie potrzebuje zadnej butli, smoka tez juz nie ma
całą noc przespałam jak Gabrysia miała 1 rok i 2 miesiące
bez chwilowej przebudki

No i znów mam doła. Nie z powodu mojego ostatniego dnia w pracy tylko stanęłam rano na wadze i okazało się, że ten 1 kg który przytyłam to już go nie ma. Waga od miesiąca stoi na 80 kg. Boję się, że w poniedziałek dowiem się, że z Miłoszkiem jest coś nie tak, że nie urusł albo ma wadę taką jaką miała Wiwi.

aska - nie ptrzemuj sie teraz na zapas; w poniedzialek idziesz do lekarza i wszystkiego sie dowiesz;
a poza tym to ze ty nie przybierasz na wadze nie oznacza ze dziecko tez - Miloszek pewnie sobie spokojnie rosnie i rosnie :)

Aśka nie martw sie teraz, zobaczysz po wizycie czy cos sie dzieje

ostatnio coraz wiecej osob zauwaza moj brzuszek :)
oczywiscie pierwsze pytanie to na kiedy termin ? jak odpowiadam ze na poczatek kwietnia, to kazdy patrzyna mnie jak na idotke :) mowiac - ale to juz za 2 miesiace :) a ja na to ze owszem to juz koniec 7 miesiaca ciazy :)

a za tydzien czasu wg moich obliczen zaczne 8 miesiac - boze jak ten czas szybko leci :)

reklama
idzia pisze:
magdalena25 pisze:
[ I sama sie dziwię, że przed ciążą potrafiłam wstać o 5.00, żeby o 6.00 już się taplać i zdążyć do pracy.

masochistka ;)

Myślę, że to już taki trening. O 06.00 wstanę raczej bezproblemowo - jak jadę na uczelnię to nie ma innego wyjścia, ale w weekend dłużej niż do 09.00 pospać nie umiem, bo zaczynają mi drętwieć nogi i nie mogę znaleźć wygodnej pozycji. Chyba sam organizm daje mi znać, że się wyspałam. Ale basen działa na mnie cudnie i wiem, że warto się zmobilizować. Potem doskonale się czuję i wszelkie bóle kręgosłupa, nóg przechodzą.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry