Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
U mnie waga stanęła cały czas pozostaje jeszcze 2 kg do zrzutki, zmieściłam sie na razie w jedne spodnie sprzed ciąży, jakoś mam taką oponkę nad szwem po CC i tak za bardzo nie mogę jej uciskać żadnymi spodniami bo mnie jeszcze pobolewa. Co prawda mała na butli i cycu to mam nadzieję że ze mnie ściągnie jeszcze więcej niż tylko te 2 kg
Ja też mam jeszcze niewielką oponkę nad szwem, ale już całe szczęście nie boli, więc spokojnie wciskam spodnie, które mam ochotę włożyć, denerwuje mnie tylko ta fałdka i chciałabym ją jakoś zlikwidować, ale nie wiem kiedy mogę zacząć katować się robieniem brzuszków
A co to za cudo?
A po lodach nic małej nie jest? bo mnie położna zakazała jeść zimne bo mała będzie miała "brzydkie kupy" ale ja potrzebuję naukowego wyjaśnienia i póki co nie jem tych lodów... już niedługo
Jeżeli chodzi o lody, Mała spokojna i nic jej nie jest, kupki ma normalne jak zwykle, lekko "musztardówkowe" wyglądają na zdrowe, a i ona się nie męczy przy ich robieniu, zaznaczam, że jadłam tylko lody śmietankowe, albo waniliowe i firmy Grycan
A co do Wii to jest taka konsola interaktywna YouTube - Broadcast Yourself. i do niej mężuś dokupił mi wii fit YouTube - Broadcast Yourself.
świetna sprawa, naprawdę :-)
A co do Wii to jest taka konsola interaktywna YouTube - Broadcast Yourself. i do niej mężuś dokupił mi wii fit YouTube - Broadcast Yourself.
świetna sprawa, naprawdę :-)