reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

A ja mam nadzieję, że teraz szybko zrzucę i zmobilizuję się do tego, podejrzewam, że napewno, bo wczoraj...muszę się pochwalić...mężuś dokupił mi do mojej ukochanej konsoli Wii- Wii fit :-):tak:, już wczoraj ciężko było mi się oderwać od ćwiczenia, plusem jest też to, że jest w tym waga, a system sam liczy ile jest nadwagi w stosunku do wzrostu, wczoraj ustawiłam sobie założenie straty 10 kg w miesiąc, zobaczymy co z tego będzie...jak narazie jestem bardzo zadowolona z prezenciku :-):tak: no i nie ma nudy w cwiczeniu, bo jest to 2 w 1, gra i cwiczenia

Ostatnia edycja:
reklama
Uffff...weszłam w spodnie z przed ciąży i zapiełam się do końca nie musząć wciągać brzucha:-)...Córa ssie cyca...Mama chudnie...cudnie :-D:-D:-D i to bez żadnego wysiłku, nie odmawiając sobie niczego dobrego do jedzenia...lody wcinam oporowo :-)

To ja z kolei dopinam się tylko w biodrówkach sprzed ciąży, natomiast w tych z wyższym stanem za chiny. Widocznie w pasie mi zostało jeszcze sporo.:happy2:

u mnie zalamka ,od miwsiaca +11 i nic ...nie drgnie nawet waga,maly glodny po cycu,musze go dokarmiac,cooooo tu robic,po pierwszym dziecku dwa miechy po porodzie mialam 5 kg mniej niz oobecnie,pewnie to zznaczy,zze juz tego nie zrzuce bez diety

U mnie waga stanęła cały czas pozostaje jeszcze 2 kg do zrzutki, zmieściłam sie na razie w jedne spodnie sprzed ciąży, jakoś mam taką oponkę nad szwem po CC i tak za bardzo nie mogę jej uciskać żadnymi spodniami bo mnie jeszcze pobolewa:baffled:. Co prawda mała na butli i cycu to mam nadzieję że ze mnie ściągnie jeszcze więcej niż tylko te 2 kg:tak::-D:-D:-D

Mi jeszcze 3 kg do zrzucenia zostało, ale od dwch tygodni waga ani drgnie. Jeżeli już to bardziej w górę idzie niż w dół. Muszę skończyć ze słodyczami :tak:

U mnie przy wyjściu ze szpitala z Nastusia było tylko 2 na+, a teraz już jest 6. niestety chyba za dużo jem i trzeb asię ograniczyć:zawstydzona/y:

mężuś dokupił mi do mojej ukochanej konsoli Wii- Wii fit :-):tak:, już wczoraj ciężko było mi się oderwać od ćwiczenia, plusem jest też to, że jest w tym waga, a system sam liczy ile jest nadwagi w stosunku do wzrostu
A co to za cudo?

Mama chudnie...cudnie :-D:-D:-D i to bez żadnego wysiłku, nie odmawiając sobie niczego dobrego do jedzenia...lody wcinam oporowo :-)
A po lodach nic małej nie jest? bo mnie położna zakazała jeść zimne bo mała będzie miała "brzydkie kupy" ale ja potrzebuję naukowego wyjaśnienia i póki co nie jem tych lodów... już niedługo

Co do mojej wagi to osiągnęła przedwczoraj 52,5 kg. Oby do 49 kg... Muszę jeszcze sobie obwód bioder zmierzyć i albo się ucieszę albo nie...

reklama
Do góry