reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

Ja to chyba przejdę na tryb 3 dni P i 3 dni P+W, w sumie to zobaczę jak będzie mi się chciało być na samych P, jak znudzi mnie szybko to przyjmę krótszy tryb :tak:

reklama
Hannah nie wiem czy przegiełaś, ale skoro sama tak uwazasz, to oki:tak:.

Ja waże 57,5, czuję sie świetnie i widać to po wynikach krwii.
Nawet mogę powiedzeć, że dieta wyszla mi na zdrowie, bo ogólny cholesterol z 270 (!!!:szok:) spadł mi na 216:tak:. Hemoglobina w normie, jedynie żelazo mam 58, a 60 to min- ale jakoś mnie to nie martwi, bo zawsze mam w tych granicach.

Jeszcze tak do 55-54 i będę utrwalać:tak:

Cosmo, Dotkass trzymam kciuki:-)

Pewnie tak, bo czuje się napuchnięta, czuje zbliżający się @, bo pobolewa już brzuch i piersi, ale @ jak nie było tak nie ma :-(

A pochwalić się muszę jestem już -4 kg lżejsza :-D

Dotkass mam tak samo boli brzuch, czuje się napuchnięta a @ jak nie było tak nie ma, tylko że ja mam strasznie nieregularne po ciązy i raz czekam 20 dni a raz 36-8 kurna a może nasza Dorotka w ciąży jest?:-)

reklama
Dotkass - brak @ może być spowodowany dieta. ja kiedyś gdy się odchudzałam to rok czasu miesiączki nie miałam. :szok:

a moja waga trochę wzrosła po urlopie. Piffffko robi swoje:zawstydzona/y: Mam zastój ale się zbytnio nie kłopoczę:tak:

Do góry