reklama
Witam nowe Mamuski )
Oo wkoncu też ktoś z Bydgoszczy z jakiego osiedla jesli moge spytac??
Pozdrawiam
Witam również Bydgoszczankę :-) Mieszkam na Wyżynach. Pozdrawiam.
Ja póki co szwederowo wiec zaraz obok. Od wrzesnia chwilowo Ostromecko, a pozniej na stałe Fordon
A jak to sie stało ze pierwotny termin mialaś na lipiec a teraz wskoczylo na czerwiec)
Milego wieczoru!
Zmieniłam gina bo lekarka do której do tej pory chodziłam prywatnie sama zbytnio nie wiedziała.Zresztą wolała opowiadać o swoim związku niż mnie badać. Ogólnie jej podejście zaczęło mnie denerwować i zmieniłam lekarza. Teraz chodzę na nfz do szpitala nr 2 i jestem zadowolona. Pozdrawiam serdecznie.
Jednak jeżeli dzidzi nie będzie się spieszyło na świat to może i pojawi się w lipcu.
Rozumiem a kto Cie prowadzi w 2 ? Lach ? Rozumiem, ze w 2 tez bedziesz rodzic?
Podobno on jest nie za bardzo.Ja chodzę do Spychalskiego. Tak planuję iż będę w 2 rodzić, do domu dwie minutki tak blisko mieszkam :-)
No kochane teraz ja
Najpierw się wytłumaczę ja mało co zaglądam na inne linki niż na główny.Więc dziś troche więcej czasu poświęciłam i pozaglądałam i tu i tam
Na imię dali mi Ula (jak to mój tato mówi Urszula,która miała być "obojętnie kto żeby syn był"więc mu wyszłam ja.
Ślub wzięliśmy 15 lat temu mamy syna Jakuba l14 ,później lata starań na i teraz jest nasze bobo.
Mieszkamy w Starogardzie Gd ,a tam co więcej pisać chyba nic.POZDRAWIAM .
ps mamy dwa kot i psa h
iZobacz załącznik 439315kody
Zobacz załącznik 439314pujka
Zobacz załącznik 439313rudolf
siula no to popatrz mieszkam niedaleko Ciebie A w zasadzie jakieś dwadziescia pare km od Ciebie, w starogardzie mam rodzinke
Witajcie Jestem nowa na forum, dlatego chciałabym zacząć od zapoznania
Na imię mam Ewa, jestem żoną Adama od maja 2008r. Mieszkamy w Szczecinie. W czerwcu do naszej szczęśliwej rodziny dołączy nasza córeczka
Od tygodnia jestem nie chodzę do pracy i przeokrutnie nudzę się w domu, dlatego znalazłam się na forum Mam nadzieję, że znajdę tutaj dużo cennych informacji, poznam miłe osoby i przy okazji szybko i miło zleci czas oczekiwania na maleństwo
Na imię mam Ewa, jestem żoną Adama od maja 2008r. Mieszkamy w Szczecinie. W czerwcu do naszej szczęśliwej rodziny dołączy nasza córeczka
Od tygodnia jestem nie chodzę do pracy i przeokrutnie nudzę się w domu, dlatego znalazłam się na forum Mam nadzieję, że znajdę tutaj dużo cennych informacji, poznam miłe osoby i przy okazji szybko i miło zleci czas oczekiwania na maleństwo
Witaj:-)Witajcie Jestem nowa na forum, dlatego chciałabym zacząć od zapoznania
reklama
Podziel się: