reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilka słów o sobie :) (Poznajmy się)

Witam Dziewczyny,
Pochodzę z Wyszkowa. Od 13 lat mieszkam w Warszawie (niedługo 10 rocznica ślubu). Mamy synka Kubusia i czekamy na córeczkę, termin na 2 czerwca(ostatnio wyszło 29.05).
Pozdrawiam!

reklama
Cześć dziewczyny. Mieszkamy wraz z Mężem w Poznaniu, to nasza pierwsza Dzidzia. Mam 25 lat (kończę je w kwietniu) Aktywnie uczestniczę dopiero teraz gdyż od początku (5tyg.) jestem na zwolnieniu przez plamienia(pochodzenie nieznane), muszę dużo odpoczywać i nic nie robić :) Do tej pory miałam ogromne obawy o moje Małe szczęście, dlatego bałam się angażować w forum. Spodziewamy się chłopca - imię Krzysiu :) - termin z OM 10 czerwiec.
Mam nadzieję, że uda mi się włączyć w Waszą dyskusję.:-)

Ostatnia edycja:
No kochane teraz ja
Najpierw się wytłumaczę ja mało co zaglądam na inne linki niż na główny.Więc dziś troche więcej czasu poświęciłam i pozaglądałam i tu i tam:-D
Na imię dali mi Ula (jak to mój tato mówi Urszula,która miała być "obojętnie kto żeby syn był"więc mu wyszłam ja.
Ślub wzięliśmy 15 lat temu mamy syna Jakuba l14 ,później lata starań na i teraz jest nasze bobo.
Mieszkamy w Starogardzie Gd ,a tam co więcej pisać chyba nic.POZDRAWIAM .
ps mamy dwa kot i psa h
iZobacz załącznik 439315kody
Zobacz załącznik 439314pujka
Zobacz załącznik 439313rudolf

reklama
Pora się przywitać. Mam na imię Agnieszka i mam 33 lata i mieszkam w Bydgoszczy. O naszą dzidzię staraliśmy się od 3 lat, i w końcu się udało. To jest nasze pierwsze dzieciątko. Termin mam na 26 czerwca.Mój najukochańszy wyjechał dzisiaj do pracy do Niemiec, więc jakoś tak pusto i smutno.Urodziny mam na początku lipca wiec dzidzia będzie dla mnie prezentem i to najlepszym na świecie :) Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamusie.

Ostatnia edycja:
Do góry