reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilka słów o sobie :) (Poznajmy się)

dopiero doczytałam że trzeba się tu przedstawić :zawstydzona/y: więc mimo że dołączyłam do was w październiku to dopiero teraz kilka słów o sobie-mam na imię Kasia, 30 lat, mąż, pies, mieszkamy w Krakowie, pierwsza ciąża, dość długo wyczekana i z ciężkimi początkami ale teraz jest już super

reklama
dopiero zobaczyłam regulamin a tam info że powinnam się przedstawić ;-)

Mam na imię N..... Oraz 2 wspaniałych synków :happy:. Mieszkamy 50 km od Warszawy.

Teraz jestem w kolejnej wymarzonej ciąży - termin mam na 30 czerwca.

Ostatnia edycja:
To może i ja się w końcu przedstawię :rofl2:

Mam na imię Kasia, mam 31 lat, kochaną córeczkę Hanię, faceta i psa :-D

Mieszkam od urodzenia w Poznaniu :-)

Moja kolej.Mam na imię Małgośka w listopadie skończę czterdziestkę ale się nie czuje na tyle,jestem 19 lat po ślubie.Mój przybytek Tomasz w lutym skończy 18 lat a Julka w pażdzierniku 10.Od 20 lat pracuję w służbie zdrowia od 10 jeżdzę w zespole ratunkowym .Nie mogę się doczekać dzidziulki :)

Więc moze i ja sie przedstawię:)

Mam na imie Ania , mam 31 lat. Mieszkam w Warszawie. Mam córke Wiktorie i Kubusia w brzuszku.
Zdjecia wkleiłam na zamkniety :-)

Witam, ja też dopiero teraz doczytała w regulaminie więc się przedstawiam. Mam na imię Monika, mieszkam pod Warszawą, ale codziennie dojerzedzam do Wa-wy do pracy. W czerwcu skończę 30, termin mam na 13 czerwca, więc urodzę w wieku 29 lub 30 lat a może sprwie sobie super prezent w dniu urodzin - było by super. To będzie mój pierwszy dzieciaczek, chciałabym żeby to była dziewczynka, przyszły tatus jest za chłoopcem, ale oczywiście najważniejsze żeby było zdrowe.

Witam ;) To i ja się przedstawię bo już śledzę to forum i śledzę ;) Mam na imię Monika mam 23 lata i mieszkam w woj. opolskim;) Termin mam na 20.06. Od tygodnia jestem mężatką.Pozdrawiam Was cieplutko ;*

Ostatnia edycja:
Witam,

Mam na imię Alicja, termin mam na 20 czerwca. To będzie moje pierwsze dziecko i strasznie się nie mogę doczekać, kiedy pojawi się wreszcie na świecie:-) Mam nadzieję na synka, tak jak tatuś, ale co będzie to będzie ;) Wiadomo, że najważniejsze, żeby było zdrowe. :)
Na razie jeszcze pracuję, ale od 19 stycznia mam zamiar iść na L4.

mooni23 terazzobaczyłam, że mamy termin na ten sam dzień:-) również mieszkam w opolskim

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Takie wywoływanie do tablicy jest zawsze najtrudniejsze...

:-D Wstęp niczym z klubu AA, ale nic to. Imię też mam na A, do tego 27 lat i jestem szczęśliwą mężatką od pół roku. Po ślubie plan był taki, że powoli zaczynamy starać się o dziecko, będzie dzika miłość i w ogóle, a tu nagle... udało się w drugim cyklu, kiedy jeszcze na dobre nie zaczęliśmy :-p. Cieszę się jednak bardzo, bo przed rozpoczęciem starań miałam jakieś podejrzane przejścia ginekologiczne i nastraszono mnie, że mogę mieć problemy z zajściem w ciążę. Okazało się, że to tylko takie strachy były :laugh2:.
Początek ciąży też mnie trochę zestrachał, bo miałam plamienia i lekarz kazał mi leżeć (strachy podsycane dodatkowo faktem, że moja mama 3 razy była w ciąży, a jestem jedynaczką...). Na szczęście niebezpieczeństwo minęło i mam nadzieję, że już nic złego się nie wydarzy!

Z innych spraw, to przez kilka lat pracowałam w mediach, ale jako że to świat idealny raczej dla singli pracoholików, niekoniecznie dla zakochanej kobiety, pragnącej wić domowe gniazdko, zmieniłam nieco koncepcję w życiu. Założyłam swoją maleńką firemkę edytorską, która teraz została zawieszona i obecnie zajmuję się głównie byciem żoną w ciąży :-). Mam nowy plan zawodowy, ale ten musi poczekać nieco, no wiecie, same wiecie... jak jest!

Hym, chyba tyle wystarczy? W każdym razie witajcie wszystkie! :-)

EDIT: UWAGA, skróciłam nick zgodnie z prośbami niektórych Pań. Od teraz magnificent występuje jako magnii. Dziękuję za uwagę i do napisania :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Drogie Panie :)
Na imię mi Dorota.Jestem z Ełku.Zamężna od listpada 2011.Pierwsza ciąża.Termin na 12 czerwca.Nie wiem co to będzie, ale coś mi mówi że chyba chłopczyk:-)
Pracuję w hurtowni alkoholi jako fakturzystka...a to może podam wiek :-) W tym roku bedzie 28 wiosen:)Mój mąż starszy ode mnie o rok.Jesteśmy już razem od 5 lat.
Nie wiem co tu jeszcze....wyjdzie w praniu:)Miło mi Was poznać i cieszę się,że znalazłam tę stronkę:-D

Do góry