reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
u nas udało się dopiero w 6 miesiącu,wcześniej Przemo skrzętnie ukrywał co ma między nóżkami;-)
Loree
Fanka BB :)
witam.czy ktoś mógłby mi powiedzieć w jakim czasie można określić płeć dziecka? z góry dziękuję za odpowiedz.
Możesz zapytać na najbliższej wizycie, ale nie traktuj tego tak bardzo poważnie i nie nastawiaj się mocno! Ja akurat od samego początku słyszałam że będzie dziewczynka i sprawdziło się, ale to nie znaczy że już po pierwszym usg zaczęłam kupować sukienki:-) Na początkowym etapie ryzyko pomyłki jest duże. Jak bardzo ci zależy, zawsze możesz się wybrać na usg 3d , na którym zdecydowanie lepiej wszystko widać ale z tym też warto poczekać trochę, najlepiej tak do 20 tyg.
Jak bardzo ci zależy, zawsze możesz się wybrać na usg 3d , na którym zdecydowanie lepiej wszystko widać ale z tym też warto poczekać trochę, najlepiej tak do 20 tyg.
U mnie własnie tak było, jakoś do tego czasu zależało mi by dzieciątko rozwijało się prawidłowo, a płeć to na samym końcu :-)
Alex91
wrześniowa mama 2009
Tydzień temu na usg maleństwo miało skrzyżowane nóżki, ale wtedy było i tak za wcześnie na poznanie płci. Mam nadzieje, że nie upodoba sobie tej pozycji.
reklama
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
dziewczyny,mnie powiedzialo 3 roznych lekarzy na 3 roznych aparatach usg ze o chlopczyk,czy mozliwa dalej jest pomylka?
dodam ze pierwsze "podgladanie"bylo w 19tc
- ja też miałam 3-krotnie na USG potwierdzaną płeć dziecka - tyle że mi wróżą dziewczynkę. Nie ukrywam, że wolałabym żeby się to sprawdziło, bo od samego początku marzymy o córeczce, ale jak będzie - myślę, Bluebell, że już niebawem się przekonamy!