vvictoria
11.06...........02.10:)))
Mój lekarz zmieniał zdanie 3 razy ok 26 tyg powiedział że bedzie dziewczynka mam śliczną córeczke. Pomyłki zdazaja sie bardzo czesto ponieważ usg to obraz poprzez fale i czesto jest znieksztalcony.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bedzie landrynkowy chłop a co tam;-) ja akurat takiej pomylki sie nie boje tzn pod wzgledem ze moj Wiktor jednak okaze sie Wiktoria bo kupowałam mało rzeczy niebieskich.Wiekszosc to raczej unisex: żółcie,zielenie,paseczki kolorowe,czekolada a nawet znalazlam piekne czarne spioszki we wzroki i czerwone mimo ze czerwony moze byc dla niektorych b.awangardowym(nie wiem zreszta dlaczego) tak wiec Wiktor czy wiktoria oby zdrowe :-)Nam lekarz na połówkowym 4 D powiedział, że widać wargi sromowe i że będzie dziewczynka, na każdym kolejnym też wychodzi dziewczynka, czuja albo pragnienie mam na dziewczynkę ....kurcze ale po tym co tu czytam to myślę , że jeśli bedzie pomyłka -to będzie chodził caly na różowo!!)