reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy ruchy maleństwa?

Ja to miałam najgorszą paranoję na początku, jak się dowiedziałam, że będę mamą. Przez ten pierwszy miesiąc kiedy nic nie wiedziałam to normalnie paliłam papierosy, piwko, imprezki, wiadomo... A tu nagle... Bałam się że przeze mnie coś będzie dziecku, że je zatrułam albo coś... Ale jak mi lekara powiedział, że wszystko w porządku, wyniki dobre, dzidziuś rośnie duży i jak się zaczął ruszać to się uspokoiłam ;D

reklama
:) :) :) Moje maleństwo daje znać o sobie o stałych godzinach zauważylam że budzi się rano o 5 potem przed 11 w porę obiadku i około 22 . W sumie grzeczne moje maleństwo no chyba że zjem miodku to daje do wiwatu ze zdwojoną silą /

A ja dziś przeżyłam nasza pierwszą wspólną czkawkę.

Nie wiem czy to czkawka, czy nie za wcześnie, ale regularnie mój brzuszek podrygiwał.. super :)

ja też jeszcze czkawki nie odczułam :( a bardzo bym chciała! :)
ostatnio wyprubowałam zabawę z moja dzidzia o ktorej pisala Karolla. odpukuje mojej dzidzi i ona skubana zaraz mi oddaje! :D niesamowite jakie te maluszki sa sprytne!!! ;D

A moje dzidzi dziś posłuchało z mamusią muzyczki ;D

Na początek Sarah Connor - momentalnie zasnęła.
A potem, jak jej puściłam Alberta Motocyklistę (w Polsce pod nazwa Crazy Frog bodaj) z kawałkiem Popcorn to skakała jak szalona ;D

reklama
Do góry