reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy ruchy maleństwa?

reklama
HA ha Myfa ,ja mam to samo!!!!Ale mi gin mówił,że tak będzie ,bo na ostatnim usg widział,że główka jest nad pęcherzem. ;)

Chyba większośc tak ma (albo bedzie miała). Ja tez czasami biegam nawet kolka razy pod rząd i prawie nici z tego. a czy wy tez tak macie, że czasami leci tak bez cisnienia - wiecie o co mi chodzi?

Karola7 doskonale wiem o czym mówisz. Biegniesz do łazienki bo juz nie możesz wytrzymać, a tam leci powoli jakby jeszcze zapsa miejsca w pęchęrzu był ;D.

Misiaq ja tak mam juz od dobrych dwóch miesięcy- prawie co dwa tygodnie robię posiew- ale nic w nim nie ma (tzn. jest ale bardzo mało), więc trochę się już przyzwyczaiłam i nikt się u mnie już nie dziwi. Kazdy jest wyrozumiały i szybko wpuszcza mnie do łazienki. ;D

Ja na nocne bieganie znalazłam sposób. Jem przed 18 (haha nigdy mi sie to nie udawało) i w nocy mam wzgledny spokój. Zdarzy mi sie pójśc raz. Ale w dzień na okrągło

reklama
Dziewczyny, dzisiaj pierwszy raz poczulam mocniej ruchy malenstwa i teraz jestem pewna, ze to co czulam wczesniej to bylo wlasnie to! Dziś brzuszek mi z jednej strony az podskakiwal, tak dzidzia kopala. Niestety moj maz wyszedl akurat po swiezutkie buleczki i nie widzial tych moich podskokow brzuszka.

To bylo super uczucie!!!

Do góry