reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy ruchy maleństwa?

Mika wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!
Zapamiętaj kiedy pierwsze ruchy czułaś, u mnie gin takie rzeczy zapisuje.
Jeszcze raz gratulacje. :D

reklama
Nasze maleństwo nareszcie przywitalo sie jak nalezy ze swoim tata:-) Zaczelo tak brykac wieczorkiem, ze poczul kilka razy:-) potem dostal sie dzidzi calusek przez brzuszek :-)
A ja oczywiscie poryczalam sie troszku ze wzruszenia ;-)

Ja teraz bawię sie z moja córcią w odstukiwanie jak mnie kopnie to ja leciutko pukam w tym samym
miejscu a córcia zaraz odstukuje mamie ciekawe czy jak dzisiaj wróci tata to sie do nas przyłączy ;D

MIKA moje gratulacje!!!! :)
to jak się to nasze dzidziunie ruszają to jest coś niesamowitego!!! mój mężuś miał zaszczyt poczuć naszą kruszynkę! nie mógł w to uwierzyć, potem cały czas mówił do brzusia! :)
ja pierwszy raz poczulam moj skarb 20 wrzesnia! i od tamtej pory codziennie... ;D uwielbiam to!!!!

Karolla Ja tez się tak bawię. Na początku jak próbowałam to chyba dzidziuś był mocno zdziwiony, bo nastała cisza, ale po chwili znowu kopniak, to ja zapukałam i tak w kółko. Chyba mu się to podoba :) Czytałam, że jak już będzie rozpoznawać nasz głos to będzie można tak samo się bawić tylko mówiąc do niego :)

a moje dzisiaj spi po wczorajszym brykaniu.....kurcze wiecie co obudzilam sie dzisiaj prawie na brzuchu myslaalm ze zgniotlam malenstwo jejku czemu ono takie dzisiaj spokojne :-( pewnie spi ale jak kopie mam pewnosc ze zyje .....

Myfa ja tez tak raz miałam jak byli u nas goście i napiłam się pół szklanki piwka, na drugi dzień maleństwo jakby spało... zero ruchów... śmiałam się że ma kaca ;) i śpi...ale na drugi dzień szlało jak zawsze... ;D

reklama
To jest straszne co hormony robią z nami. Ja też jak dłuższy czas nie czuje ruchów to zaraz mam burzę mózgu- co się tam dzieje ???.

Do góry