Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo sie cieszę!wczoraj były badania. wszystko było widać :-) z usg 12+4. Dzidzia zdrowo wygląda i tak się wierciła, że nie można jej było długo "złapać" do pomiarów .
Ale płci jeszcze nie znamy
Ja byłam 12t2d i u mnie to było trochę , za wcześnie. Obraz był niewyrazny, dziecko ułożone na tylnej ścianie. Miałam jeszcze zaparcia i wszystko się złożyło na to że zdecydowałam się powtórzyć badanie. ale każda , , nas jest inna.Cześć dziewczyny.
Idę w czwartek na usg i boję się, że to może być za wcześnie. Jedna aplikacja mówi, że jest dziś 12+2, a inna 11+5.
Pamiętacie może kiedy wy dokładnie byłyście na takich badaniach?
Daj znac jak tam po badaniachDziękuję wam za odpowiedzi, mam nadzieję że wszystko będzie widać w czwartek, jak nie to będę pewnie musiała się umówić na drugi raz