B
BBP
Gość
Jeśli nie przekraczasz tego terminu to OK (po prostu pomyślałam, że dłużej trwało oczekiwanie na wyniki). Jednak jeśli nie zakładasz błędu w laboratorium to sens i tak jest wątpliwy. Co do lekarki to nie sądzę, żeby była naciągaczką, te badania po prostu są drogie.Reakcji Pani ginekolog.. której całej tutaj nie opiszę bo było by to bez sensu. Po prostu nie potrafiła logicznie odpowiedzieć na żadne pytanie. Była moim zdaniem mało profesjonalna i nie mila po usłyszeniu od nas że damy jej znać z testem nifty na dniach czy się zdecydujemy. Jest to najmniej ważne teraz.. po prostu o tym wspomniałam. Powtarzanie testu biochemii czemu miałoby być niewiarygodne? Poprzedni test miałam robiony w środę a wczoraj odebrałam wynik. W dniu dzisiejszym powtórzyłam test na własną rękę. Kwestia tylko paru dni a test pappa wykonuje się do końca 13 tygodnia bo wtedy jest najbardziej wiarygodny.
Chciałabym po prostu poznać osoby czy miały podobny przypadek z wyższa b-hcg i poznać ich doświadczenia z tym związane. Pozdrawiam