reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

kaśka 76 może to dobra wrózba jak oszczędza teraz mamę to i jjak wyjdzie z bzrucha też będzie taki grzeczny, bo jak mój będzie taki nocny marek jak teraz to życzę sobie samej powodzenia ;)

reklama
sama nie wiem Agao, bo ja podobno też byłam grzeczna,, ale tylko na początku, a potem to już wszystkim dałam popalić, a szczególnie mojej cioci, u której byłam jak mam poszła do pracy.

a no chyba że tak, ja pzrze rok dawałam ostro popalić rodzicom co 2 - 3 godziny popudka :( teraz moje dziciątko pewnie się mi odwdzięczy

maggusia - ja tez mam termin na 14 marca i skończyłam właśnie 18 tydzień... (od 1 dnia ostatniej miesiączki - 8.06.2005)

mogliby ci powiedzieć że 16 (od dnia poczecia) ,ale czemu 20 to nie wiem.

azik moj dzien ost.miesiacz. to 7.06 i tez 14 marzec?
Wg tej regoly co sie liczy to do dnia ost.miesiacz. dodaje sie 7 dni i odejmuje 3 miesiace.zglupialam.........

reklama
Tez mam termin na 14 marca i ostatnia miesiaczke mialam 7 czerwca. Na pierwszym usg termin wg wielkosci dzidzi wyszedl na 13 le ginka trzyma sie tego wg miesiaczki. Wg miesiecy(liczonych od 7 do 7 kazdego miesiaca) to juz 5 miesiac i dzis zaczynam 19 tydzien ( albo koncze ja mowia inni i zaczynam 20). Moze te tygodnie wyliczyli Ci na podstawie usg.

Do góry