reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
Moniczko ja tez nie czulam nieczego, nawet najmniejszego drgania.Ale jak poczulam raz to tak porzadnie i teraz dzidzia juz nie daje mi sobie zapomniec!

monika nie przejmuj się niektóre laski czują dopiero między 20-23 tygodniem moja kuzynka która ma teraz 37 tydzień poczuła minimalnie w 22 tygodniu

misie tak mają   ;) ja też się przejmowałam w sobotę że dzidziek nie wali a on jak okazało się na usg ustawil się dupcią i pleckami w strone brzusia a nóżkami w stronę jelit i dlatego nic nie czułam póxniej się rozbrykał o 1 w nocy do 3, mój jak długo trzymam ręce na brzuchu jak leżę w końcu kopie i tak go głaszcze delikatnie choć odradzają ze względu na skurcze  a jak nie to trzymam dłonie na brzusiu i dzidziulek podpływa i przebija mamie piatkę, zreszta dzidzki małe też śą senne w taką pogodę ja tez leswo zipie a mały kopał dzisiaj jakby chciał a nie mógł, jednak jak bardzo cię to niepokoi to idź na usg bo jak mnie nie kopał jakieś 7 godzin to się wystraszyłam a na usg okazało się ok

ja wiem ale jak czułam je pzrze tydzień mocno i regularnie a w sobotę nic to sie przestraszyłam dopiero mały gnojek obudzil się po wizycie u gina

reklama
jak miałam wczoraj robione tętno, to przy okazji ginka mówiłą mi kiedy się Fasola rusza. a ruchliwy mały czort chyba jest, tylko jeszcze chyba ma litość nad matką i wali do środka.

Do góry