reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

Niestety jeszcze nic nie czuję! Chyba za dużo tłuszczyku zawiązało mi się na brzuszku. ;) Czekam na tę moją glisdeczkę, a ona jest grzeczniutka i nie chce mi dokuczać!!! ;) Pewnie później sobie odbije! ;)

reklama
NIe matrwcie się dziewczyny. Czekalam na pierwszy znak mojego Maleństwa prawie do 20 tygodnia. A jak zaczęło działać, to już wiem, że to ono kopie i się rusza. Głowa do góry - za jakiś czas poczujecie! :) :) :)

Ja maja dzidzie czuje ale bardzo rzadko ( zazwyczaj rano jak siadam do komputera w pracy sie rusza- nie lubi pracowac a moze sie budzi bo godzinke jedziemy samochodem i chyba usypia na autostradzie). I jescze nie udalo sie zeby tatus cos poczul.

nic nie wiem z tego lczenia myślałam że jak mam 19 tyg i 3 dni to już wkraczam w 20 tydzięń, porazka, a mój mnie skopał a teraz śpi od 40 minut

a u mnie Fasola chyba po wczorajszym treningu przed wielką pardubicką odpoczywa, bo cisza i tylko na chwilę się oddzywała.????????????????????

monika pk, a można wiedzieć co ćwiczysz? jakieś ćwiczenia ogólnorozwojowe? sama z chęcią pojeździłabym na rowerze stacjonarnym i pochodziła na stepperze, ale całe popołudnia spędzam w łóżku drzemiąc ;)

reklama
chodze na szkołe rodzenia i tam mamy 45 min cwiczen....połozna nam pokazała co mozemy cwiczyc....ale napewno trzeba unikac cwiczen miesni brzucha...czyli brzuszki i nozyce odpadaja:)

Do góry