reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

kaśka 76 może to dobra wrózba jak oszczędza teraz mamę to i jjak wyjdzie z bzrucha też będzie taki grzeczny, bo jak mój będzie taki nocny marek jak teraz to życzę sobie samej powodzenia ;)

reklama
sama nie wiem Agao, bo ja podobno też byłam grzeczna,, ale tylko na początku, a potem to już wszystkim dałam popalić, a szczególnie mojej cioci, u której byłam jak mam poszła do pracy.

a no chyba że tak, ja pzrze rok dawałam ostro popalić rodzicom co 2 - 3 godziny popudka :( teraz moje dziciątko pewnie się mi odwdzięczy

maggusia - ja tez mam termin na 14 marca i skończyłam właśnie 18 tydzień... (od 1 dnia ostatniej miesiączki - 8.06.2005)

mogliby ci powiedzieć że 16 (od dnia poczecia) ,ale czemu 20 to nie wiem.

azik moj dzien ost.miesiacz. to 7.06 i tez 14 marzec?
Wg tej regoly co sie liczy to do dnia ost.miesiacz. dodaje sie 7 dni i odejmuje 3 miesiace.zglupialam.........

reklama
Tez mam termin na 14 marca i ostatnia miesiaczke mialam 7 czerwca. Na pierwszym usg termin wg wielkosci dzidzi wyszedl na 13 le ginka trzyma sie tego wg miesiaczki. Wg miesiecy(liczonych od 7 do 7 kazdego miesiaca) to juz 5 miesiac i dzis zaczynam 19 tydzien ( albo koncze ja mowia inni i zaczynam 20). Moze te tygodnie wyliczyli Ci na podstawie usg.

Do góry