reklama
wodniczka22
Fanka BB :)
Kurde to zazdroszczę tym co czuja intensywne ruchy dzidzi...
ja narazie to czuje tylko motylki i bąbelki...czasem czuje coś więcej ale tylko wieczorkiem...też słyszałam ,że szybciej ruchy czują szczupłe mamusie i te, które są po raz 2 w ciąży
ja narazie to czuje tylko motylki i bąbelki...czasem czuje coś więcej ale tylko wieczorkiem...też słyszałam ,że szybciej ruchy czują szczupłe mamusie i te, które są po raz 2 w ciąży
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Wodniczka, ja też czuję te "motylki" i to jest ocieranie się maluszka o wewnętrzną stronę Twojego brzuszka . Ja najbardziej czuję wieczorami, jak jestem głodna i po zjedzeniu
wodniczka22
Fanka BB :)
Ja już też każdego dnia czekam na prawdziwe kopniaczki
ale narazie jeszcze tych kopniaczków nie ma...czuje łaskotanie, bulgotki ale kopków nie ma :-[
Tylko wieczorkiem zaczynam czuć jak dzidzia szaleje u mnie w brzuszku...ale ja to czuje tylko wewnątrz a jak ktoś dotyka ręką to nic nie czuć....to już 20 tydzień a dzidzia nie chce kopać mamy...już nie mogę sie doczekać
ale narazie jeszcze tych kopniaczków nie ma...czuje łaskotanie, bulgotki ale kopków nie ma :-[
Tylko wieczorkiem zaczynam czuć jak dzidzia szaleje u mnie w brzuszku...ale ja to czuje tylko wewnątrz a jak ktoś dotyka ręką to nic nie czuć....to już 20 tydzień a dzidzia nie chce kopać mamy...już nie mogę sie doczekać
reklama
A
azik
Gość
juz za chwilkę dziewczyny i wasi mężowie to poczują, sądze że juz na dniach, zwłaszcza że nalezycie do szczupłych kobitek
Podziel się: