reklama
anian
Fanka BB :)
Każda z Nas inaczej oczuła ruchy swojego dziecka...bacia pisze:A ja jeszcze nic nie czuję aż się martwię ale w poniedziałek idę na usg to może wszystko się wyjaśni.
A Ty może już w poniedziałek będziesz znała płeć, super :laugh:
a mój mały kopnął dzisiaj pania dr jak tylkio połozyła reke na brzuszk a jak wsadziła sonde to tez ja skopał i to atak był natarczywy- juz wiem czemu mój maz nie chce tak chetnie swojej sondy wkładac to nie on boi się że coś zrobi dzidzi tylko boi się że dzidzi go skopie po małym ;D
no i oczywiście pokazał jajka póxniej serce
no i oczywiście pokazał jajka póxniej serce
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
;D ;D ;D ;D ;D
jak zwykle jesteś niesamowita agao
jak zwykle jesteś niesamowita agao
M
mamaoli
Gość
kopniaki poczułam już kilka razy takie wyraźne już ale głównie odczuwam takie jakby to nazwać"podrygi" czasem aż to takie denerwujące jest! jakby mi serce biło na samym dole brzucha teraz dzidzia ma najwiecej miejsca na harce, później bedzie coraz ciaśniej i bardziej sie bedzie rozpychać
reklama
a mnie dziśFasola obudziła i ściągnęła z łóżka. widocznie stwierdziła, że wczoraj przegięłam karmiąć ją samymi mandarynakmi i kiwi na wieczór, bez konkretnej kolacji. w końcu się śćiągnęłam z łóżka i zjadłam bułeczkę. Fasola poszalała po bułeczce i poszła spać. :laugh:
Podziel się: