reklama
K
kasiula matula
Gość
moje słonko też dało dzis z rana pokaz siły i energii
ale to dobrze
ale to dobrze
no moje wczoraj popisało się na badaniach i pani robiąca usg i póxniej gin dostały kopy solidne jak i głowica do usg, a dzisiaj wali mamusię miał dzisiaj godzinna przerwę , a tatuś dostał manto po pupie w nocy bo spałam zwrócone brzuchem do tyłka męża
benita_29
Marcowa mama 2006
Anain,a ja dzis mam tak jak ty mialas pare dni temu-tez czuje ze zyje mi dzieciatko,ale cos baaaardzo slabiutko mu to kopanie wychodzi.Poczulam go w nocy po pierwszej,a potem rano,ale bardzo dziwnie-tak jakby gdzies odwewnatrz w jelitka mnie szturchal...dziwne to wszystko-taz tak,raz tak...
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja od wczoraj mam takie schizy oczy mnie pieką od ryków, ale jest lepiej, zołza mała obudziła się w końcu, teraz sie rozpycha - pewnie się przeciąga po wczorajszej i dzisiejszej ciszy - dostałam porządny ochrzan od męża za te ryki i trząsanie i pukanie po brzuchu - nic na malucha nie działało!
anian
Fanka BB :)
Czytając Wasze wypowiedzi stwierdzam, że jestem normalna. Wszytskie chyba przeżywamy taką trwogę jak dziecko za długo nie daje znać...ale na szczęście to mija i potem znou zaczyna nas kopać (i całe szczęście!)
Ja już benita_29 jestem spokojna, od wczoraj czuję intenstwniejsze ruchy, a dziś Maleństwo wraca do formy... ;D ;D ;D ;D ;D
Ja już benita_29 jestem spokojna, od wczoraj czuję intenstwniejsze ruchy, a dziś Maleństwo wraca do formy... ;D ;D ;D ;D ;D
rasowe a nas ciężarówki
ja też mam kuku w głowie jak dzidzi mało kopie albo wcale nieraz ma kilkugodzinne i kilkudniowe maratony a nieraz milczy cały dzień wyłam jak wściekła jak mi lekarz powiedział że mam krótką szyjkę że jestem do dupy i że nie donoszę aż męża wprowadziłam w psychoze :-[
ja też mam kuku w głowie jak dzidzi mało kopie albo wcale nieraz ma kilkugodzinne i kilkudniowe maratony a nieraz milczy cały dzień wyłam jak wściekła jak mi lekarz powiedział że mam krótką szyjkę że jestem do dupy i że nie donoszę aż męża wprowadziłam w psychoze :-[
K
KingaP
Gość
on Ci powiedział, że jesteś do dupy i nie donosisz??? czy to Twoja teoria???
reklama
Podziel się: