reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

Moj maluszek jak sie z mezykiem wyglupialam to wypial jakas czesc raczki albo nozki,tak wzdluz pepka,takie cus waziutkie,chudziutkie i kosciste,dl. 5 cm-a jak zlapalam to ucieklo i za chwile sie pojawilo ale fajowe :D

reklama
no moje wczoraj popisało się na badaniach i pani robiąca usg i póxniej gin dostały kopy solidne jak i głowica do usg, a dzisiaj wali mamusię miał dzisiaj godzinna przerwę , a tatuś dostał manto po pupie w nocy bo spałam zwrócone brzuchem do tyłka męża

Anain,a ja dzis mam tak jak ty mialas pare dni temu-tez czuje ze zyje mi dzieciatko,ale cos baaaardzo slabiutko mu to kopanie wychodzi.Poczulam go w nocy po pierwszej,a potem rano,ale bardzo dziwnie-tak jakby gdzies odwewnatrz w jelitka mnie szturchal...dziwne to wszystko-taz tak,raz tak...

ja od wczoraj mam takie schizy :( oczy mnie pieką od ryków, ale jest lepiej, zołza mała obudziła się w końcu, teraz sie rozpycha - pewnie się przeciąga po wczorajszej i dzisiejszej ciszy - dostałam porządny ochrzan od męża za te ryki i trząsanie i pukanie po brzuchu - nic na malucha nie działało!

Czytając Wasze wypowiedzi stwierdzam, że jestem normalna. :) Wszytskie chyba przeżywamy taką trwogę jak dziecko za długo nie daje znać...ale na szczęście to mija i potem znou zaczyna nas kopać (i całe szczęście!) :)
Ja już benita_29 jestem spokojna, od wczoraj czuję intenstwniejsze ruchy, a dziś Maleństwo wraca do formy... ;D ;D ;D ;D ;D

rasowe a nas ciężarówki :)

ja też mam kuku w głowie jak dzidzi mało kopie albo wcale nieraz ma kilkugodzinne i kilkudniowe maratony a nieraz milczy cały dzień wyłam jak wściekła jak mi lekarz powiedział że mam krótką szyjkę że jestem do dupy i że nie donoszę aż męża wprowadziłam w psychoze :-[

reklama
Do góry