reklama
benita_29
Marcowa mama 2006
A u mnie jak sie dlugo nie odzywa,to zaczynam plakac z nerwow i zmartwien,no i odrazu daje o sobie znac.Moze na chwilke ale sie odzywa.Tak bylo przez ostatnie 3 dni.Za to dzis juz o 4 w nocy fikal,ze sie obudzilam.Chyba ma dobry dzien ;D
a mój po ryku się odzwał po 24 i dokazywał ąz mnie kolki łapały jak teraz zresztą na chwilkę się położę bo mi znowu uciska na jelita i boli mnie, ale ma coś słaby dzień dzisiaj chyba bo mniej kopioe ale podonbno na malusszki pogoda i ciśnienie ma też wpływ
M
monika_pk
Gość
...ja mam niskie cisnienie ( 90/60) i pozwoliłma sobie dzis wypic kawe rozpuszczalna ( z mleczkiem i cukrem ) ...ale sie dziecko rozbrykało po niej ...zamiast mnie to jego pobudziło do zycia
M
monika_pk
Gość
no zaczynam miec wyrzuty sumienia.....dobrze ze bardzo rzadko pije kawe
monika - nie miej wyrzutow sumienia raz na pewno nie zaszkodzi - ja pijam codziennie i nie uwazam ze postepuje zle;
ale wiem tez ze wiele dziewczyn ma inne zdanie niz ja na temat odzywiania w ciazy;
tez mialam na ostatniej wizycie (2 dni temu) takie cisnienie 90/60; normalnie (i w poprzedniej ciazy tez) mam jakies 120/70 ale musze przyznac ze nie czuje zadnej roznicy ciekawe
ale wiem tez ze wiele dziewczyn ma inne zdanie niz ja na temat odzywiania w ciazy;
tez mialam na ostatniej wizycie (2 dni temu) takie cisnienie 90/60; normalnie (i w poprzedniej ciazy tez) mam jakies 120/70 ale musze przyznac ze nie czuje zadnej roznicy ciekawe
reklama
A
ara
Gość
ja tez codziennie kawke rano musze wypic. jak ktoregos dnia nie wypilam to od polufdnia mnie glowa tak bolala, ze po pracy poszlam od razu spac a i na drugo dzien tez wstalam z delikatnym bolem.
a dzidzio sie chyba dupka do mnie odwrocil i szarpie za kiszki od srodka... ;D
a dzidzio sie chyba dupka do mnie odwrocil i szarpie za kiszki od srodka... ;D
Podziel się: