reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

Nie martw sie Aga, na pewno tylko przeczekuje mamusine nerwy. Moj od dwu dni ma potezna dawke mojego stresu, wsciekania sie i placzu, ale wczoraj wieczorem jak sobie poszlam na ciacho z goraca czekolada to sie odezwal.

reklama
Ania: dostał w końcu tego czego chciał to i szalał. ;D

u mnie dziścisza - pewnie Fasola jeszcze w szoku po wczorajszym usg.

A u mnie jak sie dlugo nie odzywa,to zaczynam plakac z nerwow i zmartwien,no i odrazu daje o sobie znac.Moze na chwilke ale sie odzywa.Tak bylo przez ostatnie 3 dni.Za to dzis juz o 4 w nocy fikal,ze sie obudzilam.Chyba ma dobry dzien ;D

A moje malenstwo moze jak bedzie w dobrym humorze to ukaze wreszcie co tam chowa i czy jest dziewczyneczka wymarzona przez tatusia, czy tez mnie nie myla przeczucia i jest chlopaczkiem. Trzymajcie kciuki- ide na 17!!!

a mój po ryku się odzwał po 24 i dokazywał ąz mnie kolki łapały jak teraz zresztą na chwilkę się położę bo mi znowu uciska na jelita i boli mnie, ale ma coś słaby dzień dzisiaj chyba bo mniej kopioe ale podonbno na malusszki pogoda i ciśnienie ma też wpływ

...ja mam niskie cisnienie ( 90/60) i pozwoliłma sobie dzis wypic kawe rozpuszczalna ( z mleczkiem i cukrem ) ...ale sie dziecko rozbrykało po niej :)...zamiast mnie to jego pobudziło do zycia :)

monika - nie miej wyrzutow sumienia :) raz na pewno nie zaszkodzi - ja pijam codziennie i nie uwazam ze postepuje zle;
ale wiem tez ze wiele dziewczyn ma inne zdanie niz ja na temat odzywiania w ciazy;

tez mialam na ostatniej wizycie (2 dni temu) takie cisnienie 90/60; normalnie (i w poprzedniej ciazy tez) mam jakies 120/70 ale musze przyznac ze nie czuje zadnej roznicy :) ciekawe ;)

reklama
ja tez codziennie kawke rano musze wypic. jak ktoregos dnia nie wypilam to od polufdnia mnie glowa tak bolala, ze po pracy poszlam od razu spac a i na drugo dzien tez wstalam z delikatnym bolem.

a dzidzio sie chyba dupka do mnie odwrocil i szarpie za kiszki od srodka... ;D

Do góry