reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
Osinka mi gin kazał zawsze przy sobie nospę nosić i w razie skurczy lub bółu brać..ale nie wiem czy wszyscy tak chętnie ją polecają, bo ja chodzę cały czas do jednego lekarza..

hmmmm... jutro zadzwonię do mojej znajomej położnej, która pracuje z moim lekarzem i zapytam, jeśli to tak pomaga - z chęcią bym łyknęła, skoro można, bo dziś boli mnie koszmarnie - może przez to maluch był taki spokojny, teraz szaleje po swoim apartamencie ;)

Moja Fasola przesyłała wczoraj wieczorem morsem sygnałki ręce Krzyśka. moja ręka była wczoraj be. a może łapsko Krzyśka było za ciężkie i Fasola bunt robiła? :p

Ja zauważyłam, że moje Maleństwo buntuje się jak tylko położy się rękę na brzuchu. I to dotyczy ręki mojej i męża...chyba jej się nie podoba jak ktoś go przygniata :laugh: Po ostatnich stresach, Maleństwo dało w nocy popisówę i nawet mu moja ręka nie przeszkadzała...chyba jednak miał za dużo wypoczynku.... ;D ;D ;D

A mnie Moja córeczka obudziła i juz nie umiem spać ..... Wierciła się i wierciła, a teraz śpi a już spać nei umiem... Idę grać w tomb Raidera hehehe

moj maluszek(jak ja juz bym chciala pisac-synus lub coreczka) to se bryka czesto gesto w nocy tak o 2,3,4 szkoda ze ma tam ciemno i nie wie ze mamusia akurat smacznie spala ;)

osinka

na No SPIE jedzie 70 % ciężarówek i pierwsze co to każdy gin daję NOSPE bo z tokoów jest najłagodniejsza

reklama
agao, wybuj sobie te głupie teorie z głowy...

nawet jak byś miała skracającą sie szyjkę to nic nie stoi na przeszkodzie byś miała zdrowego i silnego bobasa !!!!

Do góry