reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
A mi od wczoraj nieustannie sprawdza ilość wolnego miejsca pod żebrami :-) I nic a nic nie chce słuchać, że się tam nie zmieści - a ja muszę siedzieć w pozycji odchylonej i nawet zupę muszę jeśc z talerzem w ręce ;D

O dziwo mieliśmy dzisiaj w miare spokojną noc. Tzn. rozróba trwała do północy, ale potem synuś najwyraźniej zasnął i przespał prawie do rana.

hmm, moja malutka coraz bardziej rozrabia, czesto nie tylko brzuch mi sie rusza, ale jak leze to nawet cale cialo- taki to rezonans :)
Ale ja sie juz troche do tego przyzwyczailam i wczoraj zasnelam podczas takich harcow :) ;D

u mnie dzisiaj w nocy w brzuchu trwała porządna impreza na którą synek zaprosił większośc moich wnętrzności, on zabawę miał przednia ja raczej średnią

współczuję fionka!
moja mała zaczęła spokojnie spać w nocy, szaleje około 22-23 :) a potem cisza
dzisiaj o 4 rano mnie obudziła, ale potem znowu zasnęła :)

o rany osinko masz szansę na całkiem grzeczne dziecko!!!!!! ::) ::) ::)podobno rytm czuwania i snu w ostatnim trymestrze przekłada sie na rytm po urodzeniu czego ci oczywiście życzę ;) ;D

mam krzywy brzuch
jak sie niunia wygina to tak śmiesznie wygląda
z jednej strony wielka bula z drugiej prawie płaski ;D

Mój brzuch też jest krzywy...a ponieważ mam swój pępek (tzn. nie wyszedł mi na zewnątrz) to śmiesznie wygląda, bo Maleństwo, z reguły, ma chyba pupę (nie wiem co, ale tak myslę bo to takie twarde i łatwe do uchwycenia w ręce) z prawej strony pępka ;D ;D ;D Ale teraz to zmienia swoje lokum... ;)

reklama
Do góry