reklama
K
kasiula matula
Gość
no właśnie mi tak twardnieje nad pepkiem kilka razy dziennie
do tej pory myślalam ze to dzidzia tak wypycha
ale zaczelam sie nad tym zastanawiac a jeszcze slyszalam takie cos jak stawianie sie skojazylam i podejzewam ze to to
do tej pory myślalam ze to dzidzia tak wypycha
ale zaczelam sie nad tym zastanawiac a jeszcze slyszalam takie cos jak stawianie sie skojazylam i podejzewam ze to to
anian
Fanka BB :)
a mi się też takie coś twardego wypycha, ale...wydaje mi się, że to dupka ;D, bo to znika i pojawia się w innym miejscu :. I jeszcze można to tak ładnie poklepać ... i spokój w brzuchu mam... Ale teraz jak czytam
to się jutro zapytam pani doktor co to może być. :-[ Bo mnie iwosz wystraszyłaś.... :-[iwosz pisze:robi się taka twarda kulka; dopóki nie jest to bolesne i regularne to ok; może pojawić się do 10 razy na dobę - norma; jak jest bolesne, częste i regularne to trzeba się zgłosić do lekarza
K
kasiula matula
Gość
mi tez sie wydawalo ze to dupcia
ale ja mam to naprawde czesto jak siedze np
ale ja mam to naprawde czesto jak siedze np
K
kasiula matula
Gość
to ja juz nie wiem
to takie uczucie jakby cala skora sie bardzo naciagala
a w dole brzucha jest normalnie tylko ponad pepekiem
to takie uczucie jakby cala skora sie bardzo naciagala
a w dole brzucha jest normalnie tylko ponad pepekiem
K
kasiula matula
Gość
wyczytałam właśnie ze to powiino przejść
(o ile jest stawianiem sie brzucha) po dłuższym wypoczynku
tylko ze ja juz wypoczywam od dwoch tygodni nie ruszam sie z domu
(o ile jest stawianiem sie brzucha) po dłuższym wypoczynku
tylko ze ja juz wypoczywam od dwoch tygodni nie ruszam sie z domu
anian
Fanka BB :)
iwosz pisze:dupka też się wypycha - swoją drogą; mój brzuch robi się twardy na dole - zupełnie inaczej niż wtedy jak się pupka wypchnie
to jestem już spokojna, NIE MAM TAKICH OBJAWÓW!!!
reklama
mogę wam powiedzieć tylko jak jest u mnie, a i tak chyba trochę namieszałam - jak stawia się macica to robi mi się twardy brzuch po całości, od spojenia ku górze, maluch się raczej wtedy nie rusza, nie pomaga masowanie, pukanie; a jak naciąga się skóra z powodu ruchów dziecka to pojawiają się pagórki na brzuchu, czuję ruchy dziecka - to zupełnie inne uczucie, czasem nieprzyjemne jak się mały gdzieś wepchnie, ale wystarczy go popukać i się przesunie;
Podziel się: