mi czasami się też brzunio stawia i wtedy tak jak u iwosz jest twardy po całości i zdecydowanie inaczej odczuwa sie to niż wypychanie dupki w okolicach pępka, to zupełnie inny rodzj dyskomfortu niż kiedy dzidzia coś gdzieś wtyka lub wystawia i też nie czuję wtedy ruchów
reklama
K
kasiula matula
Gość
cały twardy to ja chyba nnidgy nie miałam
uuffff
juz zaczynalam sie martwić ale chyba jest dobrze jeszzce zapytam ginka
uuffff
juz zaczynalam sie martwić ale chyba jest dobrze jeszzce zapytam ginka
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
No to ja niestey ostatnio wieczór w sobotę i prawie całą niedzielę miałam twardy brzuchol. Ale jak w poniedziałek w miarę przeszło to stwierdziłam, że to chyba normalne. Generalnie dziś też miewam to uczucie. Z czego to w goóel wynika? Zgłosić się z tym teraz do lekarza? Bo wizytę mam za tydzień.
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
A mi się robi taka kulka bardzo wysoko - jakby pomiędzy żebrami. Ale to chyba mięsień, bo jak się podnoszę z łóżka to mi się brzuszek robi w kształcie trójkląta
Dziewczyny twardnienie brzuszka to chyba normalne na tym etapie ciąży - w końcu macica się przygotowuje do porodu, ale dla pewności spytajcie learzy.
jest normalne dopóki nie jest regularne i bolesne - to tzw. skurcze Braxtona - Hicksa - macica sobie trenuje; ale zawsze przy wszelkich wątpliwościach trzeba pytać lekarza - mój mi powiedział, że do 10 w ciągu doby jest ok; ale zapytajcie swojego...
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
U mnie w sumie z regularnością różnie, ale nie są bolące, więc poczekam do wizyty 
reklama
Podziel się: