reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy następna ciąza...

Uleeczko trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że wszystko się ułoży, przecież dom w którym są dzieci to szczęśliwy dom. Trzeba się cieszyć, że Bóg nam je dał i przede wszystkim zdrowe bo tyle jest strasznych chorób na świecie. Dbaj o to maleństwo w brzuszku:tak::tak::tak:

Jeśli chodzi o mnie to ja chciałabym jeszcze kiedyś mieć córeczkę, tak może za jakieś 6 lat.

reklama
Uleeczko ja też miałam Cię wczoraj w myślach i w sercu gdy byłam w Kościele. Dzisiaj w ten wielki Dzień Swiąt Zmatwychwstania też obiecuję Ci swą pamięć i modlitwę. Bardzo Cię rozumiem i Twoją sytuację ale zawsze jest jakieś wyjście i Ty je znalazłaś. Na pewno jesteś cudowną mamą i taką będziesz dla drugiego dzieciątka. Życzę Ci powodzenia.
Jeśli chodzi o drugie dzieciątko to na razie planujemy troszkę z tym poczekać ale jesteśmy otwarci na wolę Bożą i na pewno z radością będziemy chcieli przyjąć nowe życie. Nie braknie tu na pewno obaw i takie są; Czy podołamy?

Jeśli chodzi o mnie to ja chciałabym jeszcze kiedyś mieć córeczkę, tak może za jakieś 6 lat. [/quote]

ja też marzę o córci ale też tak za 5- 6 lat:-) :-) :-)

Uleczko- życie nam pisze różne scenariusze,nie można nic w nim zaplanować wszyscy o tym wiemy a to co nowe często przeraża- myśle że taka młoda osoba jak ty odnajdzie gdzieś w sobie siłę i stawi czoło wszystkim "trudnością "jakie teraz cię spotkały.JAK POJAWIA SIĘ DZIECKO WSZYSTKO ZACZNA SIĘ UKŁADAĆ( BĘDZIESZ MIAŁA MIESZKANKO,SKOŃCZYSZ SZKOŁĘ , BĘDZIESZ MIAŁA PRACĘ)-JA WIERZE W TO ŻE SKOŃCZYSZ SZKOŁE I WYCHOWASZ CUDNE DZIECIACZKI.:-) :-) :-) Głowa do góry uwierz, w to że dasz rade a wszystko zobaczysz w innyc:-) h kolorach.TRZMAM KCIUKI;-) :-) MUSI BYĆ DOBRZE NIE MA INNEJ OBCJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Uleeczko ja jestem mamą dwójki wspaniałych dzieciaczków. Krzyś skończył w styczniu 2 latka a Ola jutro kończy 7 miesięcy. Nie wyobrażam sobie życia bez moich Skarbów. Inie umiem sobie wyobrazić jakby wyglądało moje życie gdyby ich nie było.
Wszystko dobrze się ułoży.
Dbaj Kochana o siebie

Dziekuje za wsparcie napewno dam sobie rade wiktoria juz zacznie chodzic wiec bede miala lzej bo ja z nia nawet czasu na komputer nie mam usiasc jak spi to zdaze tylko sie wykapac i sprzatnac troche a jak nie spi to musze sie nia zajmowac bo musi byc w centrum zainteresowania hehe i nie da mi nic zrobic:no: brzuszek rosnie i juz go widac rodzinka jeszcze niewie:no: ale sie domyslaja cos chyba :tak: juz przygotowuje i planuje wszystko na przyjscie drugiej dzidzi lozeczko drugie i takie najpotrzebniejsze rzeczy musze powoli kupowac:tak:

My z mężem postanowiliśmy rozpocząć starania o córcie:-D na początku przyszłego roku:tak: Chcemy żeby nie było dużej różnicy wieku :happy:

A my chcemy zaczac starania o Igora lub Konrada od czerwca przyszlego roku :tak: Tez nie ccemy duzej roznicy miedzy dziecmi, zreszta ja po studiach chce isc do pracy wiec dzieciackzi chce urodzic jeszcze w czasie nauki ;-)

No to my będziemy "robić";-) Matyldę lub Bartosza, chociaż ja wolałabym Matyldę:tak: :-D , ale żeby był wilk syty i owca cała, nie miałabym nic przeciwko bliźniakom dwujajowym.:-p :tak: :-D Ale kiedy zaczniemy coś robić w tym kierunku, trudno powiedzieć (ja mogłabym choćby zaraz:-p :-D ), będzie to zależało od wielu rzeczy. Na pewno najpóźniej za 3 lata.:tak:

reklama
:-) ULECZKA- NIE MARTW SIĘ , JAKOŚ SIĘ WSZYSTKO UŁOŻY:tak:
NAJWAŻNIESZE , ŻEBY DZIECKO BYŁO ZDROWE
POWODZENIA I DBAJ O SIEBIE :-)

Do góry